Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

nyelvoktatás Budaörs

kifejezésre
1

Nyelvoktatás Budaörs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Perfect Fordító Iroda

  2040 Budaörs, Nádasdűlő sétány 9.

  Általános szövegek, műszaki, jogi és speciális szakszövegek fordítása magas színvonalon, gyorsan, pontosan. Idegen nyelvről magyarra és viszont, egy árban, azonos minőségben. Fordítás idegen nyelvről idegen nyelvre a magyar nyelv közbeiktatása nélkül. Fordítás ritka nyelveken is. Sürgős fordítás kétszeres tempóban, soron kívül fordítás munkaidőn kívül, hétvégeken és éjszaka is. Széles munkatársi kör: specializálódott fordítók. Új szolgáltatásunk: emelt szintű fordítás. Anyanyelvi illetve szakmai lektorálás....


  Részletek
 • 2. Budaörs Nyelvstúdió

  2040 Budaörs, Károly király út 28.

  Iskolánk angol, német nyelvoktatással, valamint nyelvvizsgafelkészítéssel, nyelvtani rendszerezéssel és beszédkészség-fejlesztéssel foglalkozik.


  Részletek