Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

gyümölcs Budaörs

kifejezésre
1

Gyümölcs Budaörs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dr-Friss Kft.

  Dr-Friss Kft. - Gyümölcs Budaörs - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Stefánia u. 2

  A Dr-Friss Kft. 2000-ben alakult, gasztronómiával foglalkozik. Rendeljen bármikor! Hűtött raktárunkból, 10 hűtőautóval, kb. 800 féle gyümölcsből, zöldségből, fűszerből az év minden napján a 13 óráig leadott rendelését még aznap kiszállítjuk Önnek!

  arurendeles@dr-friss.hu


  Részletek
 • 2. TESCO Global Áruházak Zrt.

  TESCO Global Áruházak Zrt. - Gyümölcs Budaörs - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Kinizsi u. 1-3.

  A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetője. Több mint 15 éve, 1994 óta vagyunk jelen az országban befektetéseinkkel.

  Első hipermarketünket a kétéves sikeres bemutatkozó időszak után 1996 novemberében nyitottuk meg Budapesten. A 2011 tavaszán már 116 hipermarketet, 24 szupermarketet, 34 expressz boltot és 32 kis formátumú áruházat üzemeltettünk. Mindezek mellett a Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatásunk többféle hitel- és biztosítási terméket kín...


  Részletek
 • 3. METRO Holding Hungary Kereskedelmi Kft. - Budaörs

  METRO Holding Hungary Kereskedelmi Kft. - Budaörs - Gyümölcs Budaörs - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Budapark Keleti 3.

  A Metro egy nagykereskedés, a vállalkozók és intézmények partnere. A Metro minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál a lehető legkedvezőbb áron.


  Részletek
 • 4. Astero Kft.

  2040 Budaörs, Ébner Gy. köz 2.

  Cégünk zöldség- és gyümölcskonzervek, savanyúságok, tartósított paradicsom termékek és friss zöldség-gyümölcs exportjával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Engelan Hellas Kft.

  2040 Budaörs, Vasút u. 9.

  Az Engelan Hellas Kft 1990-ben alakult görög-magyar vegyesvállalatként, 2005 óta pedig 100% görög tulajdonú cégként működik Magyarországon.

  Az Engelan Kft évek óta három görög és egy török gyár kizárólagos képviselője Magyarországon. E gyárak, a környezetvédelmet és élelmiszerbiztonságot szem előtt tartva, a legjobb termőhelyről, a legjobb minőségű friss citrus-féléket szállítja.
  Cégünk és e gyárak együttesen jelentenek garanciát a friss gyümölcs fogyasztóhoz történő biztonságos, magas minőségben ...


  Részletek