Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

gyógyászati segédeszköz Budaörs

kifejezésre
1

Gyógyászati segédeszköz Budaörs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Medeco Magyarország Kft.

  2040 Budaörs, Vasút út 11.

  " A tapasztalt betegápoló"
  A Medeco Magyarország 2002-ben alakult a Medeco Group leányvállalataként.
  A Medeco Magyarország zászlóvivő szerepe a mai egészségügyben: A sebkezelés minden területén szakértők vagyunk: az egész országot lefedő szaktanácsadó csapatunk kiemelt hangsúlyt fektet a megelőzésre és a korszerű terápiára a sebellátás minden területén.
  A beteg teljes gyógyulási folyamatát végigkövetjük és segítjük: a kórházi ápolást követően, a háziorvosi ellátáson keresztül az otthoni betegápolásig je...


  Részletek
 • 2. PREMED PHARMA Kereskedelmi és Kutató-Fejlesztő Kft.

  1118 Budapest, Rétköz u. 18-22.

  A Premed Pharma Kft. 1992-ben jött létre azzal a céllal, hogy világviszonylatban is kimagasló minőséget képviselő egészségügyi termékek és kapcsolódó innovatív technológiák megbízható hazai megoldásszállítójává váljon.
  Magyar tulajdonú vállalatunk sikerét számos tényező együttes jelenléte kísérte. Tevékenységünkben az első pillanattól kezdve megtalálható a vevőközpontúság, a minőségi termék, a jövőre figyelő gondolkodás, a piaci érzékenység, a nagy gondossággal kiválasztott nemzetközi beszállítói kör, vala...


  Részletek
 • 3. Kármeilta Gyógyszertár

  2030 Érd, Gyula u. 46.


  Részletek