Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

légkondicionáló Balatonkenese

kifejezésre
1

Légkondicionáló Balatonkenese keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Balatonkenese - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Balatonkenese - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Balatonkenese - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Balatonkenese - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Balatonkenese - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. Mór és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  8174 Balatonkenese, Balatoni út 34.

  Épületgépészeti kereskedelemmel, közműépítéssel foglalkozó építőipari cég vagyunk. Vállalkozásunk 1995-ben alakult és 2000-ben megszerezte az ISO 9001:2000-es minősítést.


  Részletek