Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

nyaraló Balatonfüred

kifejezésre
1

Nyaraló Balatonfüred keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Agilis Kft.

  8230 Balatonfüred, Kossuth Lajos u. 22.

  Cégünk az építőipar területén tevékenykedik.Megalakulásunk óta dinamikusan fejlődünk, fizikai átlagállományunk 50 fő, adminisztrációs feladataink ellátására 3-4 fő áll rendelkezésre. A munkaügyi, társadalombiztosítási feladatok, valamint a szükséges adminisztráció ellátására az irodán belül kerül sor, melynek felszereltsége a kor követelményeinek megfelelő. A KFT, mint gazdálkodó szervezet az átfogó ellenőrzések / Tb, munkaügyi, APEH / után elmondhatja, hogy az ellenőrző szervek megállapításai és vizsgálati...


  Részletek
 • 2. Süle Tourist

  8230 Balatonfüred, Batsányi u. 18.

  Vállalkozásunk 1994 óta foglalkozik nyaralók, üdülők, házak bérbeadásával. Kínálatunkban szerepelnek magánházak, panziók, hotelek, panorámás kisházak, úszómedencés villák Balatonfüreden és környékén.


  Részletek
 • 3. Ingamax Ingatlaniroda

  8230 Balatonfüred, Petőfi S. u. 48.


  Részletek
 • 4. Fókusz Ingatlaniroda

  8230 Balatonfüred, Ady E. u. 48.


  Részletek