Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

kozmetika Balatonfüred

kifejezésre
1

Kozmetika Balatonfüred keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Évi Kozmetika

  5000 Szolnok, József Attila út 50.

  Kozmetika Szalon, Szépségápolás, Műszempilla, Arckezelés, Gyantázás,


  Részletek
 • 2. SANOVERA kft.

  8230 Balatonfüred, P. Horváth Ádám u. 43

  A Sanovera, osztrák-magyar, kozmetikai termékeket és gépeket fejlesztő, gyártó és forgalmazó kft.
  Cégünk európai uniós minőségi követelményeket kielégítő kozmetikai termékek, gépek fejlesztésével, gyártásával és a saját fejlesztésű termékek forgalmazásával foglalkozik.
  A Sanovera filozófiája: természetes, minőségi alapanyagok-látványos gyors eredmény-elégedett vendégek-garantált financiális siker.


  Részletek
 • 3. Danubius SzSz Rt., Hotel Annabella

  8230 Balatonfüred, Deák F. u. 25.

  Az üdülőszálloda Balatonfüred egyik legszebb helyén, a Balatontól 50 méterre található. Kétágyas, pótágyazható, erkélyes szobák állnak a vendégek rendelkezésére. Az aktív pihenést szolgálja a nyitott és fedett úszómedence, a hotel strandján található vízieszköz kölcsönző, a szállodában pedig lehetőség nyílik autókölcsönzésre, kerékpár-, valamint sporteszköz kölcsönzésre is.


  Részletek