Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

SZÜRKEBARÁT Balatonfüred

kifejezésre
1

SZÜRKEBARÁT Balatonfüred keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Badacsonyi Pincegazdaság Zrt.

  8230 Balatonfüred, Zrínyi M. u. 11

  A Badacsonyi Pincegazdaságot 1995. december 15.napján alapította a Balatoni Borászati és Kereskedelmi Részvénytársaság. Az alapítás célja az volt, hogy önálló gazdasági társaság formájában működtesse a jelentős hagyományokkal bíró Balaton-felvidéki borászati tevékenységet.
  Az alapító, illetve jogelődje 1949-ben jött létre Badacsonyvidéki Pincegazdaság néven, akkor állami vállalati formában. Működési területe az Észak-Dunántúl történelmi borvidékeire terjed ki.
  A vállalkozás fő tevékenységi köre: borászat
  ...


  Részletek
 • 2. Koczor Pince

  8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.

  1815 -től működik pincészetünk. Családi vállakozásban szőlő- és oltványtermesztéssel, valamint borkereskedelemmel foglalkozunk. Borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra is várjuk az érdeklődőket.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak