Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

kereskedelem Balassagyarmat

kifejezésre
1

Kereskedelem Balassagyarmat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Axelo Kft.

  Axelo Kft. - Kereskedelem Balassagyarmat - Tudakozó.hu Axelo Kft. - Kereskedelem Balassagyarmat - Tudakozó.hu Axelo Kft. - Kereskedelem Balassagyarmat - Tudakozó.hu Axelo Kft. - Kereskedelem Balassagyarmat - Tudakozó.hu Axelo Kft. - Kereskedelem Balassagyarmat - Tudakozó.hu Axelo Kft. - Kereskedelem Balassagyarmat - Tudakozó.hu Axelo Kft. - Kereskedelem Balassagyarmat - Tudakozó.hu Axelo Kft. - Kereskedelem Balassagyarmat - Tudakozó.hu Axelo Kft. - Kereskedelem Balassagyarmat - Tudakozó.hu

  2660 Balassagyarmat, Teleki u. 6.

  Az Axelo Kft családi vállalkozás 2001 októberében alakult,- a térségben először- azzal a céllal, hogy a multinacionális kereskedőcégek, bútorellátását biztosítsa a lapraszerelt laminált lapokból készülő bútorok területén. Ma már látszik, hogy a cégalapítás időpontja és a kitűzött termelési irány jól lett meghatározva, mivel az Európai Uniós változások és a rendkívül erős piaci verseny mellett is jó eredményeket és igen dinamikus fejlődési pályát futottunk be.

  Cégünk 2004-ben beszállítói szerződést kötött...


  Részletek
 • 2. Palóc Házi Sörfőzde, Széles és Széles Kft.

  2660 Balassagyarmat, Jószív u. 61.

  Cégünk a Palóc Házi Sör és a Szaturnusz üdítőitalok gyártója és nagykereskedelmi forgalmazója.


  Részletek
 • 3. Blasi Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.

  2660 Balassagyarmat, Hunyadi utca 1


  Részletek
 • 4. Reménysugár Otthon - Nógrád Megye Önkormányzatának Intézménye

  2660 Balassagyarmat, Szontágh P. utca 44.


  Részletek