Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

irodatechnika Balassagyarmat

kifejezésre
1

Irodatechnika Balassagyarmat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Elektro-Comp Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Elektro-Comp Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Irodatechnika Balassagyarmat - Tudakozó.hu

  2660 Balassagyarmat, Hajós Alfréd út 6/a

  Az Elektro-Comp Kft. 1991-ben alakult, családi vállalkozásként. Folyamatosan alakuló tevékenységi körünkből kiemelkedik a PC számítógépek és irodatechnikai berendezések forgalmazása, valamint szervize. Napjaink visszatérő igényeként jelentkező mérnöki szolgáltatási körén belül villamos-, valamint építész tervezéssel, illetve mérnöki szakértői tevékenységgel is foglalkozik cégünk. Mai világunkban elengedhetetlen a minőségi, megfelelően kivitelezett munka. Mára a térség egyik meghatározó mérnöki szolgáltatója...


  Részletek
 • 2. Syscon Informatikai Kft.

  2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky út 10.

  Fő működési területünk az informatika, azon belül is a számítástechnika. Az általunk szerelt gépek alkalmasak mind az otthoni, mind a professzionális igények kielégítésére, mivel összeállításuk során maximálisan figyelembe vesszük a felhasználás során jelentkező igényeket.


  Részletek
 • 3. Z. Horv Kft.

  2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 13.

  Cégünk számítástechnikai, irodatechnikai és autóhifi felszerelések forgalmazásával, továbbá grafikai tevékenységgel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Rados Számítástechnikai Bt.

  2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 17.

  Cégünk számítástechnikai, irodatechnikai termékek forgalmazásával, szervizelésével, hálózatépítéssel, rendszerfelügyelettel foglalkozik, továbbá rendelkezésre áll partnerei részére szaktanácsadással, technikai helpdesk-kel. Lehetőség van szerződéses karbantartásra is. Kereskedelmi egységünk résztvesz a SULINET EXPRESS programban.


  Részletek
 • 5. Professional Computer Kft.

  2660 Balassagyarmat, Kossuth út

  Cégünk számítástechnikával és irodatechnikával foglalkozik.


  Részletek