Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

23 db találat

Bakonybél

kifejezésre
1 | 2 | 3

Bakonybél keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Odvaskő Hotel és Étterem

  Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu Odvaskő Hotel és Étterem - Bakonybél - Tudakozó.hu

  8427 Bakonybél, Gerence Puszta

  Szállodánk a Bakony szívében, a Magas-Bakony legszebb részén, Zirc és Pápa közötti útvonalon Bakonybéltől 3 km-re fekszik egy csodálatos völgyben. A legfőbb vonzerőt a páratlanul gazdag természeti környezet jelenti. A szálloda mellett folyik a Gerence patak, völgye a legszebb kirándulóhelyek egyike.


  A szálloda a főút és a Gerence patak által határolt területen, egy hegyekkel körülvett völgyben található. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a völgyet körül ölelő hegyekre. Minden évszakban a természet po...


  Részletek
 • 2. Hotel Bakony

  8427 Bakonybél, Fürdő u. 57.

  A Bakony Hotel *** a vadregényes Bakony hegység szívében , a festői Bakonybélben, az erdő közepén, egy 4 hektáros ősparkban helyezkedik el. A parkban teniszpálya, ping-pong asztalok és egy félig fedett grillezőhely található, ahol esténként hangulatos kerti vacsorával, valamint hétvégenként közös kenyérsütéssel várjuk vendégeinket.


  Részletek
 • 3. Búzás és Társa Kft. F.a.

  8427 Bakonybél, Pápai u. 94.

  Melegital automaták, kávépörkölő és cipőtisztító gépek, rehabilitációs ágyak forgalmazása; kávépörkölés, csomagolás, forgalmazás Foglalkoztatottak száma: 4


  Részletek
 • 4. Vadszőlő Szálló és Étterem

  8427 Bakonybél, Fürdő u. 45.

  Összkomfortos 3-4-5 ágyas szobáinkban 28 főig várjuk egyéni üdülők, gyermekcsoportok, erdei iskolák, baráti társaságok, osztályok jelentkezését.


  Részletek
 • 5. Eliohun Kft.

  8427 Bakonybél, Pápai u. 9.

  Elsősorban lakástextíliák, konyhai és szobai függönyök, sötétítők, konyhai kiegészítők, ágytakarók, fotel- és kanapéhuzatok, valamint hálózsákok varrásával foglalkozunk.


  Részletek
 • 6. ELIOHUN Ipari és Kereskedelmi Kft.

  8427 Bakonybél, Pápai u. 9.

  Lakástextíliák gyártása Foglalkoztatottak száma: 15


  Részletek
 • 7. Tamás Panzió

  8427 Bakonybél, Jókai u. 62.

  Csodálatos környezetben, a Bakony legszebb településén, Bakonybélben 33 férőhelyes, családias hangulatú, 2-3-4-6 és 10 ágyas szobákkal rendelkező panziónkban egész évben várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. A kényelmes szállás, a bő étel- és italválaszték mellett automata tekepálya, biliárd- és rexasztal, dartsjáték nyújt változatos szórakozási lehetőséget. Ezt látni kell! Ne hagyja ki!


  Részletek
 • 8. Pék Hajnalka egyéni vállalkozó

  8427 Bakonybél, Fő u. 9.

  A Magas-Bakony észak-nyugati részén fekvő település Bakonybél. Megközelíthető Pápa felől a Gerence patak völgyétől és Zirc irányából. Szeretettel várom Önt és kedves családját a falu központjában található szálláshelyen.


  Részletek
 • 9. Muskátli Magánszállás

  8427 Bakonybél, Malom u. 6.


  Részletek
 • 10. Bakonyvári és Bakonyvári Bt.

  8427 Bakonybél, Fürdő u. 45.


  Részletek