Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

sütőipar Baja

kifejezésre
1

Sütőipar Baja keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Firányi Pékség Kft.

  6500 Baja, Kálvária u. 90.

  A Firányi Pékség 1992-ben alakult kis üzem, családi vállalkozás. 1999 óta mint Kft működik. A sütőipari termékskála teljes vertikumát gyártjuk, különös gondot fordítunk az egészséges táplálkozást elősegítő barna és magvas kenyerek gyártására.


  Részletek
 • 2. Diamant Malom Kft.

  6500 Baja, Dózsa György út 61-63.

  A Diamant International Malom Kft. a Diamant Mühle Hamburg GmbH. magyarországi leányvállalata. Cégünk Európa vezető malomipari cégcsoportjához, a VK Mühlen AG-hoz tartozik.

  Társaságunk alapítása 1995. augusztus 10-én történt, bajai székhellyel. A megalapítást követően beruházásba kezdett, melynek eredményeképpen 1997. január 3-án megkezdte működését hazánk egyik legkorszerűbb malomüzeme, mely további fejlesztések révén ma Magyarország egyik legnagyobb kapacitású, egy telephelyen működő üzeme.

  Fő tev...


  Részletek
 • 3. Bácska Sütőipari és Édesipari Kft.

  6500 Baja, Keleti Körút 4.

  7 üzemmel 130 dolgozóval magyar tulajdonban lévő kft. a kenyér- és péksütemény-gyártás mellett kimagaslóan jó minőségű ostyák és lisztes készítmények gyártásával foglalkozik. Vállal mindenféle saját márkás, illetve mindenféle profiljába illő termék gyártását.


  Részletek