Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

büfé Badacsonytomaj

kifejezésre
1

Büfé Badacsonytomaj keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Nagy és Tsa Bt. (Sörpatika)

  Nagy és Tsa Bt. (Sörpatika) - Büfé Badacsonytomaj - Tudakozó.hu Nagy és Tsa Bt. (Sörpatika) - Büfé Badacsonytomaj - Tudakozó.hu

  8258 Badacsonytomaj, Hősök tere 1.

  Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Sörpatikában, a Lacikonyhában, illetve az Alapozó Falatozóban kiváló sörökkel, valamint ételekkel. A Balaton partján üzemel sörözőnk, amely felett hangulatos kis panziónkban szállásoljuk el vendégeinket. Nyitvatartás: egész évben. Rendkívül olcsó árak! Gyógyfürdő, gyógybarlang 13 km-re!
  Szeretettel várjuk!


  Részletek
 • 2. Vén Kocsis Korcsma-Kertvendéglő

  8258 Badacsonytomaj, Kert u. 7.

  Ízes magyar konyhával, balatoni halételekkel, badacsonyi őstermelői borokkal, mérsékelt árakkal várjuk 150 fős kerthelyiségünkben. A szórakozni vágyóknak játékteremmel, bárral állunk rendelkezésére, naponta 6-24 óráig.


  Részletek