Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

BOROVI

kifejezésre
1 | 2

BOROVI keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kunság Fenster Kft.

  Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu Kunság Fenster Kft. - BOROVI - Tudakozó.hu

  1023 Budapest, Rómer Flóris út 47.

  A Kunság Fenster Ablakgyártó és Faipari Fejlesztő Kft. 1990-ben alakult. A teljes magyar tulajdonú cég kecskeméti székhelyén és jászszentlászlói telephelyén kezdte meg működését. Termékpalettánkon a kezdetektől fogva a DIN szabvány szerint gyártunk 68 mm-es hőszigetelt homlokzati nyílászárókat (ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, toló- és harmonika-szerkezetek, üvegfalak, télikertek, kapuk, zsalugáterek). 1998 óta a termékskálát az utólag szerelhető beltéri nyílászárókkal bővítettük, amelyet igény szerint...


  Részletek
 • 2. Barafa 2000 Kft.

  1173 Budapest, Pesti út 237.

  Fenyőkéreg kis- és nyagykereskedelme, kertészeti termékek forgalmazása.


  Részletek
 • 3. Borovi Faipari Rt. - Szolnok

  5000 Szolnok, Nagysándor József út 60.

  A Borovi Faipari Rt. 1990 óta foglalkozik nyílászáró gyártással. 11 év tapasztalata és a folyamatos fejlesztések eredményei a különböző számítógéppel vezérelt gépeken megmunkált bútorminőségű termékek. Ezáltal a nyílászárók minősége évtizedekig garantálható. A termékek a legkorszerűbb vasalatokkal vannak szerelvényezve, melyek a tökéletes záródást biztosítják.


  Részletek
 • 4. Open Door System Bt.

  9022 Győr, Batthyány tér 6.

  Az Open Door System jól csengő név a hazai építőiparban a házépítők körében. Szakképzett munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a termékek ismertetésében, az árajánlatok elkészítésében, valamint ? a felméréstől az átadásig ? a személyes ügyintézésben. Az Open Door System Kft. 2004-ben új profillal bővítette tevékenységi körét. Cégünk szép környezetben, Győr belvárosában nyitotta meg nyílászáró szaküzletét. Az igényes kialakítású, tágas bemutatóteremmel rendelkező üzlet azon túl, hogy hazai és külföl...


  Részletek
 • 5. Szolár Kft.

  1143 Budapest, Hungária krt 105.

  Folyamatos akcióinkkal várjuk kedves megrendelőinket!


  Részletek
 • 6. Lexim Kft.

  2092 Budakeszi, Barackvirág u. 70.

  A Lexim Kft. Oroszországból importál vörös-, borovi- és lucfenyőt, és ezt hazánkban nagy- és kiskereskedelmi szinten forgalmazza.


  Részletek
 • 7. Első Beton Kft.

  6728 Szeged, Dorozsmai út 5-7.

  Cégünk közel 25 éve foglalkozik beton- és vasbetonelem előregyártásával.
  Betonüzemünkben az általunk gyártott transzportbeton a Duna-Dráva Kft. cementjéből készül.
  Betonacél gyártásával több mint 11 éve foglalkozunk.
  Építőanyag áruházunkban kiváló minőségű tetőfedő és falazóanyagok, nyílászárók és szigetelőanyagok széles skáláját kínáljuk.


  Részletek
 • 8. Borovi Bemutatóterem

  8000 Székesfehérvár, Budai út 348.

  A Borovi Faipari Rt. dunántúli bemutatóterme vagyunk. Borovifenyőből készült kül- és beltéri, illetve homlokzati nyílászárókat forgalmazunk.


  Részletek
 • 9. Borovi Faipari Rt. - Budapest

  1034 Budapest, Reviczky Ezredes utca 20.


  Részletek
 • 10. Borovics és Társa Bt.

  8873 Csörnyeföld, Fő u. 32.


  Részletek