Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

BORNEMANN

kifejezésre
1

BORNEMANN keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft.

  Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - BORNEMANN - Tudakozó.hu

  1165 Budapest, Újszász u. 45/b. Z épület.

  Cégünk, a GIA-Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. tevékenységei közé tartozik vegyipari, élelmiszeripari,petrolkémiai berendezések és eszközök forgalmazása.Benzinkúttechnika!!!
  Tartálytelepek, repterek üzemanyagtöltőjének részleges felújítása, átalakítása, nyomáspróbák és szaktanácsadás.
  Napelemek és szélturbinák forgalmazása és telepítése. Napelem vásárlása esetén, ezen hírdetésre hívatkozva 2% kedvezményt adunk.

  A GIA-Hungária Kft mintegy 17 éve van jelen az magyar piacon, ez alatt az idő alatt nag...


  Részletek
 • 2. Hoker Kft.

  1182 Budapest, Királyhágó u. 82.

  Üzletfilozófiánk alapja, hogy megfelelő megoldást tudjunk ajánlani az ipari körülmények között előfurduló összes folyadékszállítási, adagolási feladathoz.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak