Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

szalonna Békéscsaba

kifejezésre
1

Szalonna Békéscsaba keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Megyer Vágóhíd Kft.

  Megyer Vágóhíd Kft. - Szalonna Békéscsaba - Tudakozó.hu Megyer Vágóhíd Kft. - Szalonna Békéscsaba - Tudakozó.hu Megyer Vágóhíd Kft. - Szalonna Békéscsaba - Tudakozó.hu Megyer Vágóhíd Kft. - Szalonna Békéscsaba - Tudakozó.hu Megyer Vágóhíd Kft. - Szalonna Békéscsaba - Tudakozó.hu

  5671 Békéscsaba, VII.ker.,Új u.9.

  1989-ben felmerült a vágóhíd üzemeltetésének gondolata, melyet hamarosan tett is követett, így 1990-ben beindult a vágóhídon a munka, melyhez az alapanyagot a háztájiban nevelt sertések adták.
  Ez időtől a vevők megelégedésére, városszerte híre ment a megyeri vágóhídon kapható friss húsnak és a későbbiekben a Megyeri füstölt kolbásznak, melyet azóta is ugyanolyan minőségben készítünk.
  Az évek során a régi vágóhíd kinőtte magát és 1994-ben bővítésre került. A mai formáját 2003-ban nyerte el, ez időtől az U...


  Részletek