Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

csomagolástechnika Békéscsaba

kifejezésre
1

Csomagolástechnika Békéscsaba keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kőrös Print-Pack Nyomdaipari és Csomagolástechnikai Kft.

  Kőrös Print-Pack Nyomdaipari és Csomagolástechnikai Kft. - Csomagolástechnika Békéscsaba - Tudakozó.hu

  5600 Békéscsaba, Orosházi u. 32.

  Cégünk 1989. október 1-jén alakult 5 fôvel. Ma létszámunk eléri a 52 fôt. Ezen kívül rész veszünk a felnövekvô nyomdászgeneráció képzésében is. Évente majdnem 10 nyomdászpalántát részesítünk szakmai oktatásban.
  Fô tevékenységi körünkbe tartozik az íves csomagolóeszköz gyártás, ezen belül is a magas minôségigényu, doboz- és cimkegyártás. Kapacitásunkra a kis és közepes példányszámú, magas minôségigényu nyomdatermékek jellemzôk. Ez rugalmas határidôk teljesítését teszi lehetôvé. Természetesen a nagyobb példá...


  Részletek
 • 2. Cofinec Kner Kft.

  Cofinec Kner Kft. - Csomagolástechnika Békéscsaba - Tudakozó.hu Cofinec Kner Kft. - Csomagolástechnika Békéscsaba - Tudakozó.hu Cofinec Kner Kft. - Csomagolástechnika Békéscsaba - Tudakozó.hu Cofinec Kner Kft. - Csomagolástechnika Békéscsaba - Tudakozó.hu Cofinec Kner Kft. - Csomagolástechnika Békéscsaba - Tudakozó.hu Cofinec Kner Kft. - Csomagolástechnika Békéscsaba - Tudakozó.hu Cofinec Kner Kft. - Csomagolástechnika Békéscsaba - Tudakozó.hu

  5600 Békéscsaba, Baross u. 9-21.

  Cégünk csomagolóanyaggyártással foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Mondl Packaging Békéscsaba Kft.

  5600 Békéscsaba, Tevan A. u. 2.

  Cégünk csomagolóanyag gyártással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. DTP Print Bt.

  5600 Békéscsaba, Gábor köz 6. III/5.

  A DTP Print Bt. segít Önnek kialakítani cége arculatát, termékei csomagolását, a logók tervezésétől a papír alapú dobozok feliratozásáig. Ezen kívül pre press munkákat is vállalunk, nyomdai előkészítést, illetve grafikai feladatokat. Ön adja a koncepciót és a design már a mi dolgunk. Minőség, megbízhatóság, DTP Print Bt.!


  Részletek
 • 5. Packsystem Bt.

  5600 Békéscsaba, Andrássy út 24-28.

  Cégünk a csomagolóipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 6. Békésplaszt Kft.

  5600 Békéscsaba, Szerdahelyi u. 2/a.

  Cégünk csomagolástechnikával foglalkozik, valamint az élelmiszer nagykereskedelem is a profilunkba tartozik.


  Részletek
 • 7. Overta International Kft.

  5600 Békéscsaba, Berényi út 74.

  Tevékenységi köreink: nyomott és nyomatlan hullámkarton és karton csomagolódobozok és csomagolóelemek tervezése, gyártása, illetve csomagolási szaktanácsadás.


  Részletek
 • 8. Frodin Csomagolástechnikai Kft.

  5600 Békéscsaba, Őszi u. 1/3

  A Frodin Csomagolástechnikai Kft. exkluzív, bevont kartondobozok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Egyedi igények alapján vállaljuk pl. borosdobozok, könyvtokok, plakettdobozok gyártását.


  Részletek