Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

asztalosipar Békéscsaba

kifejezésre
1

Asztalosipar Békéscsaba keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lokobert Kft.

  5600 Békéscsaba, Északi sor 1/A

  Cégünk különféle nyílászárók és egyéb asztalosipari termékek gyártásával, felületkezelésével és beépítésével foglalkozik! Vállaljuk épületek teljes körű asztalosipari kivitelezését.


  Részletek
 • 2. Bólem Kft.

  5600 Békéscsaba, Őszi u. 3.

  Cégünk az építőipar területén magas- és mélyépítéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Kesjár Fafeldolgozó és Forgalmazó Kft.

  5600 Békéscsaba, Békési út 46-48.

  A "KESJÁR" KFT, - amely a "KESJÁR" Faipari BT-ből alakult át, és jelenlegi formájában 11 éve működik családi vállalkozásként - több mint tíz éves szakmai múltra tekint vissza. Cégünk épület- és bútorasztalosipari termékek gyártásával foglalkozik egyedi igények szerint is, a lakosság, a cégek és közintézmények számára. Gyártunk kültéri és beltéri nyílászárókat Euro típusú, EU szabvány szerinti egyedi falckiképzésű kivitelben, fenyőfából illetve igény szerint más fából, Roto vasalással, hőszigetelő üveggel, f...


  Részletek
 • 4. Bálint és Tsa Kft.

  5600 Békéscsaba, Czuczor u. 20.

  Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal célunk a megrendelőink és munkatársaink elégedettsége, valamint vállalatunk folyamatos fejlődése.


  Részletek
 • 5. VIMEX Inter Kereskedelmi Kft.

  5600 Békéscsaba, Bartók B. u. 19.


  Részletek