Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

fröccsöntés Ajka

kifejezésre
1

Fröccsöntés Ajka keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Besser Hungária Kft.

  3070 Bátonyterenye, Bolyoki u. 8.

  Fröccsöntés és alkatrész összeszerelés A Besser Hungária megalapításra 1997-ben került sor ügyfeleink egyre növekvo elvárásainak kielégítésére. Jelenleg a 58000 m2-es összterületen, két teremelési egységet üzemeltet, mintegy 14000m2-es fedett csarnokban. Tekintettel a fröccsöntött termékek jelentos munkaeroigényébol fakadó vitathatatlan gazdasági elonyökre, és cégünk földrajzilag stratégiai elhelyezkedésére ügyfeleink érdeklodése továbbra is megmutatkozik az eredményekben. A vállalkozás fő profilja a techni...


  Részletek
 • 2. Ril 2000 Kft.

  8400 Ajka, Liliom u. 3.

  Cégünk 1997. március 31-én alakult Ajkán a magyarországi szerszámgyártás paradicsomában. Magyar és külföldi megrendelőink igényeinek állandó négy fős csapat áll rendelkezésre, hogy az adott feladatokat pontosan és gyorsan elkészítsék.


  Részletek
 • 3. SKS Szerszámkészítő Kft.

  8400 Ajka, Padragi út

  Cégünk szerszámkészítéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. M.N.P. 2000 Kft.

  8400 Ajka, Szent István u. 1/A

  Cégünk 20 évvel ezelőtt indult magán vállalkozásból lett Kft 1997-ben. Tevékenységi köreink a szerszámkészítés és a műanyag fröccsöntés.
  Ajka egy kis város Veszprém megyében, a 8-as főút mellett, az osztrák határtól kb. 100 km-re Budapesttől 150 km-re.
  1000 m2-en 40 emberrel dolgozunk.
  Számítógépes tervezéstől (3D) a kivitelezésig vállaljuk szerszámok készítését akár a megrendelő által választott Normaliák (HASCO, DME, BÜTTNER, STEINEL) alapján is.
  Pl: préslég- vákuumformázó- fröccsöntő- hideg alakító...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak