Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

bank Ajka

kifejezésre
1

Bank Ajka keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Groupama Garancia Biztosító Zrt.

  Groupama Garancia Biztosító Zrt. - Bank Ajka - Tudakozó.hu Groupama Garancia Biztosító Zrt. - Bank Ajka - Tudakozó.hu

  8400 Ajka, Alkotmány utca 1 / b

  Az OTP Garancia Biztosító és a Groupama Biztosító 2009. április 1-jétől egyesülve, Groupama Garancia Biztosító néven áll ügyfelei rendelkezésére.
  A Groupama Garancia Biztosító a hazai biztosítási piac új, mégis ismerős szereplője. A Groupama Biztosító Zrt. és az OTP Garancia Biztosító Zrt. egyesülése által létrejött Groupama Garancia Biztosító 1,3 millió ügyfelével az ország egyik legnagyobb biztosítója, amely 2008 szeptembere óta a Groupama stabil nemzetközi csoportjához tartozik.

  Teljes termékpalett...


  Részletek
 • 2. Bánki Donát Szakképző Iskola és Kollégium

  8400 Ajka, Bródy Imre u. 2.

  Az ötven éves Bánki Donát Szakközépiskola és Szakmunkásképző Iskola vezetősége és nevelőtestülete szeretettel hív és vár Benneteket. A város közepén, szép környezetben, korszerű képzési tartalommal kínálunk továbbtanulási lehetőséget középiskolai tanulmányaidhoz. Ne riasszon el, hogy térségünkben munkanélküliséget látsz, elhelyezkedési problémákat tapasztalsz. A jelenlegi gazdasági beszűkülést törvényszerűen fellendülés követi, és akkor azonnal kiderül, hogy minden területen szakemberhiány van. Iskolánk az ...


  Részletek