Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

APPLE MACINTOSH

kifejezésre
1

APPLE MACINTOSH keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ace Telecom Kft.

  Ace Telecom Kft. - APPLE MACINTOSH - Tudakozó.hu Ace Telecom Kft. - APPLE MACINTOSH - Tudakozó.hu

  1033 Budapest, Óbudai-sziget 213.

  Az ACE Telecom Telekommunikációs és Informatikai Szolgáltató Kft.-t 1997-ben alapította két 100%-os magyar tulajdonban levő vállalkozás.A közös cég létrehozásának célja volt, hogy az Apple Macintosh és az IBM világában, illetve a távközlés területén szerzett tudásunkat, műszaki tapasztalatainkat egyesítve összetettebb, magas színvonalú informatikai és kommunikációs szolgáltatást tudjunk nyújtani jelenlegi és későbbi ügyfeleiknek.


  Részletek
 • 2. Mátrix 68 Kft.

  1131 Budapest, Reitter F. u. 132.

  Cégünk számítógépek adás-vételével, szervizelésével, alkatrészek eladásával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Starking Óbuda Kft.

  1036 Budapest, Bécsi út 77-79.

  A StarKing Óbuda Apple Center Magyarország legnagyobb forgalmú Apple viszonteladója és az egyetlen Macintosh platformon működő Internet szolgáltatója. Ezt a pozíciót az Apple Center 1993-as megnyitásától számított két év alatt értük el - köszönhetően a kiválóan képzett műszaki szakembereink munkájának és az egyedülálló működési környezetnek. A négy magyar tulajdonos célja, hogy ügyfeleinket professzionális hardver- és szoftver megoldásokkal, valamint szervizzel szolgáljuk ki. 2006-ban megnyitottuk második A...


  Részletek
 • 4. Alma Mater Zala Bt.

  8800 Nagykanizsa, Berzsenyi Dániel u. 10/a.

  Cégünk fő profilja a számítástechnika.


  Részletek
 • 5. Magyar Interprint Kft.

  1093 Budapest, Imre u. 2.

  Cégünk a számítástechnika és az irodatechnika területén tevékenykedik. Online áruházunkban mindent megtalál, regisztráció esetén 10% kedvezményt adunk szolgáltatásainkból és 2-5%-ot a forgalmazott termékek árából.


  Részletek
 • 6. Diadalma Trade Kft.

  6723 Szeged, Bihari u. 10/A


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak