Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

34 db találat

ALKO

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

ALKO keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Alkotó Építész Kft.

  Alkotó Építész Kft. - ALKO - Tudakozó.hu Alkotó Építész Kft. - ALKO - Tudakozó.hu Alkotó Építész Kft. - ALKO - Tudakozó.hu Alkotó Építész Kft. - ALKO - Tudakozó.hu Alkotó Építész Kft. - ALKO - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.alkotoepitesz.hu

  Építészeti tervezéssel, épületgépészettel foglalkozunk.

 • 2. Alkó-Team Reklámstúdió Gmk.

  Weboldal: http://www.alkoteam.hu

  Cégünk fő tevékenységi köre a reklám-marketing.

 • 3. Alkotás Építő Szakipari Kft.

  Weboldal: http://www.alkotas.hu

  1982-től tevékenykedünk az építőipar területén. Fő tevékenységünk szakipari munkák elvégzése, fő- illetve alvállalkozóként is. Ingyenes költségvetés elkészítése.

 • 4. Hiller József egyéni vállalkozó

  Weboldal: http://www.keziszerszamgep.hu

  Nyitva: Hétköznap: 8 - 17 óráig

 • 5. ALKOTEX 2000 Kft.

  Weboldal: http://www.alkotex.hu

  Az ALKOTEX 2000 Kft. a fiatal textilkereskedő cégek táborába tartozik. 1999 óta működik a jelenlegi formájában. Három év alatt elértük, hogy Kelet-Magyarország legjelentősebb textil nagykereskedőjévé váltunk.
  Kiegyensúlyozott üzletpolitikánk eredményeként széles vevőkörünk alakult ki a feldolgozói partnerekből. Kínálatunk folyamatosan változott és változik. A cég kínálatában mindig megtalálhatóak a divattrend cikkei, de ezen kívül kb. 100 féle termékünk van folyamatosan.

 • 6. Rózswagen Bt.

  Weboldal: http://www.rozswagen.hu

  Cégünk VW és Mercedes típusú kisteherautó alkatrészek értékesítésével foglalkozik. Ezenkívül importálunk megkülönböztető jelzéseket, fényhidakat és forgalomterelési berendezéseket.

 • 7. Alkotás Gépgyártó és Szolgáltató Kft.

  Weboldal: http://www.alkotasgepgyarto.hu

  Társaságunk 1987. május 20-án alakult. Ezt megelőzően 12 évig a Hidasháti Állami Gazdaság főmérnökeként dolgoztam. Korábbi munkahelyemen lehetőségem volt, a termény és vetőmag feldolgozás műveleteinek alaposabb megismerésére. 1987-ben elvállaltuk Kiskunhalason az első magántulajdonban lévő kukorica vetőmag feldolgozó üzem létesítését az általunk legyártott technológiával. Már indulás évében gyártottunk terménytisztító, manipuláló, kukorica morzsoló stb. gépeket. Az első években a fő termék hengeres tisztítógép mellett a KITE-nek gyártottuk a Berico szárító belső magszekrényét, építettünk szárítókat, megvalósítottunk komplett mezőgazdasági terményfeldolgozási technológiákat. 1992-ben elkezdtük a gumiabroncs kereskedelmet és 1994-ben már Békés megye legnagyobb kereskedői lettünk. 2001-től ezen ágazat előbb szerződéses, majd önálló cégként működik tovább Alkotás Gumicentrum néven. Az évek során az egyéb tevékenységek felhagyásával, elsősorban az általunk kifejlesztett gépek gyártására, valamint az ezekhez szükséges kiegészítők forgalmazására fordítottuk erőinket. Így kerültek kifejlesztésre 40-80 tonna/óra teljesítményű betároló technológiák.

  - a 15-60 tonna/ óra teljesítményű terménytisztító gépek
  - a 20-60 m3 befogadó képességű tranzittartályok
  - a terménycsövezésnél használható csövek, idomok, váltószekrények, bilincsek
  - a sertés és malac etetők


  1987 óta foglalkozunk perforált lemez kereskedelemmel. A szokványos lemezeken kívül gyártunk speciális 0,05 mm pontosságú lemezeket ajakos kivitelben is vetőmag üzemek részére. A táblában értékesített perforált lemezeken kívül
  HART-CARTER és Delta osztályozó gépekbe valamint Petkus, Delta, Szigma, stb. magtisztító gépek beépítendő méret szerinti lemezeket is gyártunk. A fentieken kívül az összes termény darálóba azonnal tudunk rostabetétet készíteni. Feldogozott perforált lemezekben a legnagyobb hazai forgalmazók vagyunk.

  A termékszerkezetünk fokozatos szerkezete mellett a gyártáshoz szükséges gépeket is korszerűsítettük:
  - a gyártás összesítés CNC gépekkel történik
  - a hegesztést védőgázas hegesztőgépekkel végezzük
  - a festés előkészítés szemcseszórással történik
  - a festést festőfülkében végezzük

  Az egyszerű tulajdonosi szerkezet lehetővé tette a mai kornak megfelelő műszaki gyártókapacitás létrehozását.

  A termékeinkben és termelőkapacitásunkban végbement változás nem lett volna lehetséges, megfelelően képzett, jó képességű szakember gárda nélkül.

  Csatári Béla
  ügyvezető igazgató

 • 8. Alkoma Kft.

  Weboldal: http://www.alkoma.mool.hu

  Cégünk a biztonságtechnika területén tevékenykedik.

 • 9. Alkotás Kft.

  Alkotás Kft: szárazépítészet, szerkezetépítés, szakipari munka, magas minőségű, színvonalas munkák referenciákkal.

 • 10. Pumpen-Technik Bt.

  Cégünk szivattyútechnikával foglalkozik.