Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

45 db találat

ADIDAS

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

ADIDAS keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 31. Székely Budo Sport Kft.

  Weboldal: http://www.szekely-budosport.hu

  A cég története még az 1700-as évekre nyúlik vissza, amikor az első hivatalos feljegyzés készült a Székely család bőrdíszműves és szíjgyártó tevékenységéről.
  A székely Budo-Sport 1985 óta foglalkozik harcművészeti felszerelések gyártásával és forgalmazásával, mely tevékenységet 1999. óta Kft. formában végzi.
  Büszkénk vagyunk arra, hogy cégünk az alapítástól fogva 100% - ban magyar tulajdonú.
  Kis- és nagykereskedelmi boltunkban harcművészeti ruhák, edző- és védőfelszerelések, budo fegyverek, szakkönyvek és videokazetták, sporttáskák, valamint különféle keleti ajándék- és dísztárgyak kaphatók.

  Saját logóval ellátott termékeink főként Pakisztánban, Indiában és Taiwanon gyártatjuk, de hazai varrónőket és hímzéssel foglalkozó cégeket is foglalkoztatunk.
  1999-ben elnyertük az adidas és a Go?n Get márkájú termékek kizárólagos forgalmazási jogát Magyarországon, amely az addigi kiemelkedő színvonalú munkavégzésünk elismerése volt.
  2003 óta több hazai sportáruháznak vagyunk rendszeres beszállítói.

  A Székely Budo-Sport Kft. nevét minden harcművészeti sportklub és egyesület ismeri, mert az általunk gyártott és forgalmazott termékek kiváló minőségűek és népszerűek.
  Cégünk jelenleg két élversenyzővel (Dr. Csábi Bettina ?Boxhercegnő?, S. Kovács Ádám ? Karate), a Magyar Karate Szövetséggel, és a Senior Judo Clubbal áll szerződéses támogatói viszonyban.
  A jelentős hazai sportesemények szinte mindegyikén részt veszünk támogatóként.

 • 32. Tutisport Kft.

  Weboldal: http://www.tutisport.hu

  A hagyományos sportok eszközeinek széles választékát kínáljuk. Egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni. Vállaljuk cégek, sportegyesületek, iskolák alkalmi vagy folyamatos sportszerigényének kiszolgálását. Standard termékeket igény szerint akár azonnal is kiszállítunk. Speciális sportszereket legyártunk, egyedileg importálunk. Magánszemélyeket is kiszolgálunk, szükség esetén postai úton megküldjük a kért terméket.

 • 33. Astor-Héliosz Kereskedelmi Kft.

 • 34. TRITEX Kiskereskedelmi Kft.

 • 35. Team-2000 Kft.

  Weboldal: http://www.enzo.hu

  Cégünk sportruházat, sportcipő és sportfelszerelések forgalmazásával foglalkozik Zalaegerszegen és Szombathelyen található üzleteiben.

 • 36. ADAM'S Sportáruház

  Weboldal: http://www.adams-sport.hu

  Az Adam s Kft. 1984-ban kezdte meg muködését 2 fovel 28 m2-en. Ma már 16 fovel és 400 m2-en igényes környezetben folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat Debrecen belvárosában könnyen megközelítheto helyen, a Petofi tér 20. szám alatt.
  Célunk minél több vásárlót hozzásegíteni az egészséges életmódhoz.

  Mottónk: Adam s - minden, ami a sporthoz kell

 • 37. adidas Sportbolt Duó-Ker Kft.

 • 38. Diesel Markt 95 Kft.

  Cégünk oktatással foglalkozik.

 • 39. Brumi Bababolt

  Weboldal: http://www.brumi.hu

 • 40. Hervis Kft.

  Weboldal: http://www.hervis.hu

  Kedves Sportbarát! Bennünk igazi profira talál, hiszen már 8 áruházunkban 40 sportághoz kínálunk márkás sportszereket, sportruhákat kedvező áron, minden igényt kielégítve.
  Áruházaink: Europark, Mammut, Árkád, Pólus Center, Árkád Pécs, Malom Központ Kecskemét, Family Center Szombathely, Alba Plaza Székesfehérvár.

Kapcsolódó kulcsszavak