Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

14 db találat

üzleti tervezés

kifejezésre
1 | 2

Üzleti tervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. IBCnet Magyarország Kft.

  IBCnet Magyarország Kft. - Üzleti tervezés - Tudakozó.hu IBCnet Magyarország Kft. - Üzleti tervezés - Tudakozó.hu IBCnet Magyarország Kft. - Üzleti tervezés - Tudakozó.hu IBCnet Magyarország Kft. - Üzleti tervezés - Tudakozó.hu IBCnet Magyarország Kft. - Üzleti tervezés - Tudakozó.hu

  1023 Budapest, Zsigmond tér 10.

  A cég szigorú eljárásrendje és profi szakembergárdája segítségével lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy az IT többet ne gond és érthetetlen szükségszerűség, hanem hasznos segítőtárs legyen. Az IBCnet, megrendelőinek ePartnereként azt teszi lehetővé, hogy megrendelőink azzal foglalkozhassanak, amihez igazán értenek és amivel foglalkozniuk kell: saját vállalkozásuk fejlesztésével.


  Részletek
 • 2. Estatius Magyarország Kft.

  1075 Budapest, Károly krt. 11.

  Estatius Magyarország Kft. az Estatius Holding magyarországi vállalata, mely egy bevásárlóközpont és kereskedelmi ingatlanok menedzsmentjére szakosodott pán-európai társaság.


  Részletek
 • 3. KAPOS I.T.K. Kht.

  7100 Szekszárd, Augusz u. 1-3.

  A Dombóvári Ipari Park területén lévő Kapos Innovációs Transzfer Központ Kht-t 1999 májusában hozták létre. Tulajdonosai között megtalálhatók Kaposszekcső Község Önkormányzata, Dombóvár Város Önkormányzata, regionális vállalkozásfejlesztési szervezetek, a Pécsi Tudományegyetem, valamint helyi vállalkozások és magánszemélyek.
  A Kht. tulajdonosainak célja olyan innovációs transzfer- és oktatási központ létrehozása, valamint működési feltételeinek megteremtése volt, amelynek feladata az innovatív jellegű fej...


  Részletek
 • 4. Aig Lincoln Gazdasági és Fejlesztési Kft.

  1117 Budapest, Budafoki u.91-93

  Az AIG/Lincoln Central Europe az American International Group biztosító és a Lincoln Property Company ingatlanfejlesztő cég - mint két a saját területén piacvezető vállalat - együttműködése, a globális fejlesztési tapasztalatok és a nemzetközi pénzügyi források újszerű kombinációja. Az AIG/Lincoln fejlesztője, tulajdonosa és üzemeltetője számos magas színvonalú kereskedelmi, lakó, valamint ipari létesítménynek szerte a világon.


  Részletek
 • 5. MBA Üzleti Tervező és Tanácsadó Kft.

  0 , N/A

  Cégünk az informatika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 6. SZKI Consulting Kft.

  1123 Budapest, Alkotás u. 39/c.

  A Management Planning and Control (MPC) intelligens e-business megoldások fejlesztésében és értékesítésében világpiac-vezető. A Comshare amerikai szoftverházat 1996 óta az SZKI Consulting Kft. kizárólagosan képviseli Magyarországon.Web- és kliens-szerver megoldásainkat az üzleti intelligencia hozzáadásával alakítjuk ki. Megközelítésünk középpontjában az üzleti folyamatok megértése, az üzleti modell középpontú megközelítése áll.


  Részletek
 • 7. C&D Nemzetközi Tanácsadó és Fejlesztő Kft.

  1202 Budapest, Olt u. 34.

  A C&D Nemzetközi Tanácsadó és Fejlesztési Kft. 1992-ben alakult magyar és osztrák partnerekkel. Tevékenységünk középpontjában informatikai tanácsadás és szoftverfejlesztés áll. A C&D eddig többnyire nemzetközi szoftverfejlesztésekben vett részt banki, szállodai és vállalatirányítási területeken. Szoftverszakértőink mind magasan képzett, nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek.


  Részletek
 • 8. Panell Kerr Forester Magyarország Kft.

  0 Ismeretlen, N/A

  Szolgáltatásaink: audit, könyvvezetés, adótanácsadás, üzletviteli tanácsadás.


  Részletek
 • 9. United Europe Consulting Training & Development Services

  1133 Budapest, Visegrádi u. 109.


  Részletek
 • 10. CMS Vezetési Tanácsadó Kft.

  1121 Budapest, Zugligeti út 41.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak