Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

25 db találat

üzlethelyiség kiadása

kifejezésre
1 | 2 | 3

Üzlethelyiség kiadása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MAX City

  MAX City - Üzlethelyiség kiadása - Tudakozó.hu MAX City - Üzlethelyiség kiadása - Tudakozó.hu MAX City - Üzlethelyiség kiadása - Tudakozó.hu MAX City - Üzlethelyiség kiadása - Tudakozó.hu

  2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a

  A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig.
  Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítők található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig.

  2005. május 6-án nyitott meg Magyarország legnagyobb L...


  Részletek
 • 2. WestEnd City Center

  WestEnd City Center - Üzlethelyiség kiadása - Tudakozó.hu WestEnd City Center - Üzlethelyiség kiadása - Tudakozó.hu

  1062 Budapest, Váci út 1-3.

  A WestEnd City Center 1999 novembere óta Budapest új belvárosa, a Fővárosiak és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az ország találkozópontja. A központi elhelyezkedés, jó tömegközlekedés és autós parkolási lehetőség, a 400 üzlet kínálata, a több mint 200 divatüzlet választéka, a legnagyobb világmárkák együttes megléte, a közel 40 étterem csábító íz kavalkádja, a 14 termes multiplex mozi, a 3 hektáros egyedülálló tetőkert együttesen hamar a legkedveltebb találkozóhellyé emelték a WestEndet. A WestEnd 2009-től k...


  Részletek
 • 3. Asia Center Kft.

  1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

  Az AsiaCenter egy több száz független céget tömörítő nemzetközi kereskedelmi központ, több mint 40.000 m2 üzlethelyiséggel, elegáns környezetben, magas színvonalú infrastruktúrával, logisztikai illetve banki szolgáltatásokkal. Az AsiaCenter üzletei koncentrált piaci kínálatot nyújtanak az ideérkező kereskedőknek és érdeklődőknek. A többségében Ázsiából származó kínálat mellett vannak üzletek magyar árukészlettel is. Az AsiaCenter kereskedőinek profilja között megtalálhatók a textilipari termékek divatáruk, ...


  Részletek
 • 4. ZÁÉV Zrt.

  8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 9-11.

  A Zalai Általános Építési Vállalkozó Rt. legfőbb célja, hogy az általa kivitelezett létesítmények és építés-szerelési tevékenysége folyamatosan és maradéktalanul elégítse ki vevői igényeit, illetve a jogszabályi követelményeket.


  Részletek
 • 5. Árpád Üzletház

  1042 Budapest, Árpád u. 112.

  Folyamatosan vannak kiadó irodáink cégek számára és üzlethelyiségeink üzletek számára. Érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.


  Részletek
 • 6. Elephant Holding Zrt.

  1062 Budapest, Andrássy út 98.

  Az Elephant Holding Zrt. élvonalba tartozó, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó, innovatív cégcsoport. Rugalmas fizetési ütemezéssel, biztos banki hátérrel kínál kiváló minoségű lakásokat, elérhető áron.
  "Hosszú távon gondolkozunk, célunk, hogy Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő cégét hozzuk létre."


  Részletek
 • 7. Családias irodaház

  1141 Budapest, Fogarasi út 111.


  Részletek
 • 8. Globe 13 Office Building - CPB Immo

  1135 Budapest, Teve u. 1/a-c.


  Részletek
 • 9. Pólus Center

  1152 Budapest, Szentmihályi út 131.

  Kereskedelmi területek: hétfő-vasárnap: 10.00-20.00 óráig Western City (vendéglátó egységek, mozi, játéktermek) az év minden napján:
  vasárnap-csütörtök: 10.00-24.00 óráig,
  péntek-szombat: 10.00-02.00 óráig


  Jégpálya: hétfő-vasárnap: 9.00-23.00 óráig (érdeklődni: 419-4070)

  Tesco Hipermarket
  hétfő-vasárnap: 0.00-24.00 óráig


  Részletek
 • 10. Belvárosi Üzletház

  8200 Veszprém, Szeglethy u. 1.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak