Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

üveggyapot szigetelés

kifejezésre
1 | 2

Üveggyapot szigetelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dekka Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Dekka Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Üveggyapot szigetelés - Tudakozó.hu Dekka Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Üveggyapot szigetelés - Tudakozó.hu Dekka Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Üveggyapot szigetelés - Tudakozó.hu

  4400 Nyíregyháza, Tünde u. 13/b.

  1997-ben Európában egyedülálló módon Kelet-Magyarország területi képviseleti szerződést kötöttünk a LINDAB építőipari céggel, ami Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Békés megyére terjed ki.


  Részletek
 • 2. Pannon II Kft. - Gipszkarton Centrum

  Pannon II Kft. - Gipszkarton Centrum - Üveggyapot szigetelés - Tudakozó.hu

  1033 Budapest, Bojtár u. 49-59.

  A Gipszkarton Centrum üzleteiben szakszerű tanácsadástól az anyag kiválasztásáig segítenek az értékesítő munkatársaink minden vásárlónak.


  Részletek
 • 3. Mediterranean Colours Kft.

  2314 Halásztelek, István u. 4. 5. épület

  Homlokzati és lábazati rendszerek, díszvakolatok, szárazhabarcsok, kül -és beltéri falfestékek kis és nagykereskedelme. Amit kinálunk hőszigeteléséhez az a piac egyik legjobb ár-érték arányú terméke. Így biztos lehet abban, hogy nagyon jó áron kap egy minőségi szigetelési terméket vagy rendszert és a következő fűtési szezonra már akár 40 %-ot megtakarított a fűtés számláján.Megrendelését óriási gyári raktárkészletünknek köszönhetően akár 24 órán belül kiszállítjuk önnek nagyon kedvező áron. Nálunk biztos ...


  Részletek
 • 4. Knauf Insulation Kft

  8924 Alsónemesapáti, Ipartelep

  Heraklith - egy biztos pont a hő- és hangszigetelésben.
  A hő- és hangszigetelő; termékek piacán az 1990-es év elején jelent meg ez a név - Heraklith. Ekkor kezdte meg a fagyapot alapú termékek gyártását és forgalmazását Magyarországon a Heraklith-Hungária Kft. A fagyapot termékek kifejlesztése és gyártása egészen az 1908-as évig nyúlik vissza. Ekkor kezdődött meg az ausztriai Ferndorf-ban a Heraklith termékek gyártása. Az azóta Európai méretűvé nőtt Heraklith-Konszern életében több gyár alapítása következe...


  Részletek
 • 5. Focus 2000 Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  4400 Nyíregyháza, Tünde út 18.

  A Focus 2000 Kft. 1995-től forgalmaz gipszkarton építőanyagokat, készít válaszfalakat, álmennyzeteket, tetőtérbeépítéseket, vállal szobafestést, mázolást, tapétázást szerte az országban. Több referenciánk a gyors, pontos, minőségi munkavégzésről ad bizonyosságot. Focus 2000 Kft., minőség a szárazépítésben!


  Részletek
 • 6. R+G Bau Kft.

  1173 Budapest, Borsó u.10.

  Társaságunk, az R+G BAU Kft. kizárólag magyar tulajdonban van, tulajdonosai 1991 óta foglalkoznak szigetelőanyag forgalmazással. Áruházunkat az 1948-ban államosított ROMHÁNY ÜZLETHÁZ-ra Budapest, VII. Baross tér 14. emlékezve nyitottuk meg 1998. májusában.


  Részletek
 • 7. MAGYAR-Festék Kft.

  1239 Budapest, Apostolhegy dűlő 186828/2

  Termékkínálatunkban megtalálhatóak a polisztirol, kőzetgyapot, lábazati rendszer széles palettája. A forgalmazott hőszigetelő anyagok és a hozzá megvásárolható kiegészítők a piac vezető gyártók termékei.

  A hőszigetelő rendszerek, mint a homlokzat, díszítő és színes bevonatrendszere. A megfelelő termék megválasztása elengedhetetlen feladat. Webáruházunkban számos épületünk szebbé és takarékosabbá tételéhez szükséges anyagok közül választhat, vakolattal vagy anélkül.

  Oldalunk kialakítása a lehető legegy...


  Részletek
 • 8. Pleiderer Salgótarjáni Üveggyapot Rt.

  3100 Salgótarján, N/A


  Részletek
 • 9. Eiger 4000 Kft.

  1188 Budapest, Juharos sor 11/b.


  Részletek
 • 10. Kerimpex Kft.

  1087 Budapest, Kerepesi út 27/A


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak