Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

77 db találat

ügyviteli rendszer

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Ügyviteli rendszer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. itelligence Hungary Kft.

  itelligence Hungary Kft. - Ügyviteli rendszer - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - Ügyviteli rendszer - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - Ügyviteli rendszer - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - Ügyviteli rendszer - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Váci út 141.

  Az itelligence Hungary Kft. a bielefeldi itelligence AG magyarországi leányvállalataként olyan cégcsoport tagja, mely 5 régió (Amerika, Ázsia, Nyugat-Európa, Németország/Ausztria és Kelet-Európa ) 19 országára kiterjedő hálózattal rendelkezik és az anyacég tőzsdei kapcsolatai révén Japán legjelentősebb telekommunikációs vállalatának az NTT Data-nak fejlett infrastruktúrájára és technológiai hátterére támaszkodhat.
  Magyarországon az SAP Gold és SAP Global VAR partnerként az itelligence már több mint 17 éve ...


  Részletek
 • 2. ProgEn Kft.

  ProgEn Kft. - Ügyviteli rendszer - Tudakozó.hu

  1118 Budapest, Homonna u. 8/A

  Küldetésünk, hogy kifogástalanul használható és az összes felmerülő igényt költséghatékonyan kielégítő, korszerű információs rendszereket hozzunk létre és üzemeltessünk partnereinknél.


  Részletek
 • 3. Clean-Soft Számítástechnikai És Számviteli Kft.

  Clean-Soft Számítástechnikai És Számviteli Kft. - Ügyviteli rendszer - Tudakozó.hu

  1135 Budapest, Lehel u. 48.

  A Clean-Soft Kft. 1991-ben alakult számviteli és ügyviteli programok fejlesztésére, forgalmazására és az ehhez kapcsolódó számviteli és ügyviteli szaktanácsadói feladatok elvégzésére. Tevékenységünk a programcsomagok fejlesztésén és forgalmazásán kívül üzemeltetési, ügyviteli és számviteli szaktanácsadási munkákra is kiterjed.


  Részletek
 • 4. Diamond Stúdió Kft.

  8000 Székesfehérvár, Tolnai u. 32.

  Cégünk, az Ügyviteli Rendszer Kft. a Diamond Stúdió ügyviteli programjait forgalmazza, és biztosítja hozzá az ügyfélszolgálatot.

  Diamond Stúdió az ügyviteli programok specialistája.


  Részletek
 • 5. Minorg Szoftver Kft.

  3100 Salgótarján, Alkotmány u. 7.

  Cégünk tevékenysége: ügyviteli programrendszerek szervezése, fejlesztése, értékesítése és folyamatos karbantartása, jogszabályi követése.


  Részletek
 • 6. DIT Informatikai Kft.

  2151 Fót, Somlói u. 91.

  Cégünk - az általános szoftverfejlesztés mellett - több multinacionális vállalatnál sikeresen közreműködött a számlázó rendszerek bevezetésénél. Infraneten alapuló, ügyfélkezelő és számlázási rendszerek kialakítását is vállaljuk.


  Részletek
 • 7. Integra Informatikai Zrt.

  1037 Budapest, Kiscelli u. 104.

  A magyarországi piacon 1991 óta, saját fejlesztő gárdával szerepel cégünk. Főbb referenciáink: Magyar Államkincstár, Bakonykarszt Rt. , Alsónémedi, Örkény, Rum és Vidéke Takarékszövetkezet, OSZK, Tesco, Szekszárdi MG Rt., Magyar Követeléskezelő Rt., CAIB, COAST, ATEV, A.O. Smith, KDB Bank, Budapest Főváros Vagyonkezelő Rt., Delco Remy, OTP, Dunai Repülőgépgyár, ESZI, HBW EXPRESS, Magyar Posta Rt. Moduláris rendszerünkből minden vállalat felépítheti az ideális vállalatirányítási rendszerét....


  Részletek
 • 8. Marsal és Társa Bt.

  1100 Budapest, Ismeretlen

  Termékünk az E-Számla, amely rengeteg hasznos funkcióval rendelkező elektronikus ügyviteli megoldásokra felkészített program.


  Részletek
 • 9. aPLUS Consulting Kft.

  1143 Budapest, Hungária köz 1-5.

  Az aPlus Consulting Kft. a svéd fejlesztésű Movex integrált vállalatirányítási rendszer magyarországi kizárólagos képviselőjeként látja el a rendszer hazai bevezetésével és honosításával kapcsolatos tevékenységeket. Cégünk IBM üzleti partner. Komoly hazai referenciákkal rendelkezünk sikeres bevezetéseinknek köszönhetően, amit elsősorban a képzett, jól felkészült szakembergárdánk garantál.


  Részletek
 • 10. V.M. Profisoft Kft.

  9900 Körmend, Pipacs út 17.

  Alapvetően szoftveres munkákra szakosodtunk, kisebb-nagyobb rendszerek tervezésére, illetve teljes kivitelezésére.


  Részletek