Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

42 db találat

ügyviteli program

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Ügyviteli program keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Softeverest Bt.

  Softeverest Bt. - Ügyviteli program - Tudakozó.hu Softeverest Bt. - Ügyviteli program - Tudakozó.hu Softeverest Bt. - Ügyviteli program - Tudakozó.hu Softeverest Bt. - Ügyviteli program - Tudakozó.hu Softeverest Bt. - Ügyviteli program - Tudakozó.hu

  2000 Szentendre, Fehérvíz u. 24.

  SoftBalance integrált könyvelési rendszer, AZ IGÉNYES MUNKAESZKÖZ!
  Nyomtatás helyett e-mailben azonnal elküldhető WORD, EXCEL, PDF file-ok! Korszerű SQL-es fejlesztés, könnyű kezelhetőség.
  Hálózatos verzióban, banki adatkapcsolattal, számlaátvétellel is ajánljuk. Fordított ÁFA kezelése, házipénztár, tárgyi eszköz, deviza, 6-7-es könyvelés.


  Részletek
 • 2. Diamond Stúdió Kft.

  8000 Székesfehérvár, Tolnai u. 32.

  Cégünk, az Ügyviteli Rendszer Kft. a Diamond Stúdió ügyviteli programjait forgalmazza, és biztosítja hozzá az ügyfélszolgálatot.

  Diamond Stúdió az ügyviteli programok specialistája.


  Részletek
 • 3. MiTiSoft

  3182 Karancslapujtő, Rákóczi út 221.

  A vállalkozás az informatikán belül szoftverfejlesztéssel és -kereskedelemmel, elsősorban vezetői információs rendszerekkel és komplex ügyviteli rendszerekkel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. FIT Számítástechnika Bt.

  6500 Baja, Oltványi u. 14.

  Cégünk a számítástechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Bermuda Soft 2000 Kft.

  1097 Budapest, Hentes u. 17.

  Célunk olyan hosszú távú együttműködés kialakítása, amely során esetlegesen részt vállalunk partnerünk teljes informatikai rendszerének kialakításában, avagy a már kialakított rendszer működtetésében, karbantartásában, fejlesztésében.


  Részletek
 • 6. Euro-Ware Kft.

  1025 Budapest, Szépvölgyi út 32.

  Cgünk fő tevékenysége a képviselt osztrák szoftvergyártó cégek termékeinek magyarországi értékesítése, karbantartása, szervezés, ügyviteli tanácsadás és kiegészítő programok készítése, valamint hardver értékesítés, hálózatépítés és rendszerfelügyelet.


  Részletek
 • 7. VT-SOFT Videoton Software Kft.

  1036 Budapest, Pacsirtamező u 41.

  A VT-SOFT Kft. reményeink szerint azon vállalatcsoportok egyike, amely széles körű szaktudással rendelkezik ahhoz, hogy az alkalmazások terén vagy akár speciális feladatok megoldásakor minden tekintetben teljesítse vevői elvárásait az informatika területén.


  Részletek
 • 8. Mentor System Kft.

  6000 Kecskemét, Magyar u. 20.

  Cégünk, a Mentor System Kft. ügyviteli programok fejlesztésével, értékesítésével és számítástechnikai rendszerek felügyeletével foglalkozik.


  Részletek
 • 9. exPanda Kft.

  1161 Budapest, Árpád út 7.

  Az exPanda program olyan, nagy rugalmassággal rendelkező, bizonylat orientált ügyviteli rendszer, amely képes a vállalati információs folyamatok tökéletes követésére.


  Részletek
 • 10. Maxoft Kft.

  Maxoft Kft. - Ügyviteli program - Tudakozó.hu

  1092 Budapest, Kinizsi u. 15. fszt. 8.

  A MaXoft Kft-t 1990. november 15-én megalapozott szoftverfejlesztői tapasztalattal rendelkező magyar magánszemélyek alapították. A cég fő tevékenysége humán információs rendszerek fejlesztése, forgalmazása, továbbá szakmai támogatása.

  A MaXoft a kor követelményeihez alkalmazkodva kifejlesztette a bér programjának grafikus változa-tát a MaXoft Wizuál Bért. Ez a fejlesztés a DOS alatt működő programunk szakmai tapasztalataira támaszkodik, törekszik a gyorsabb és biztonságosabb adatkezelésre kiemelkedően na...


  Részletek