Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

útvonaltervezés

kifejezésre
1

Útvonaltervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Deet Kft.

  Deet Kft. - Útvonaltervezés - Tudakozó.hu Deet Kft. - Útvonaltervezés - Tudakozó.hu Deet Kft. - Útvonaltervezés - Tudakozó.hu Deet Kft. - Útvonaltervezés - Tudakozó.hu Deet Kft. - Útvonaltervezés - Tudakozó.hu

  2225 Üllő, Mező u. 81.

  Autódaru 12,5 - 120 tonna kapacitásig.
  Társaságunk a MOL Rt. minősített beszállítója.


  Részletek
 • 2. Road 66 Kft.

  Road 66 Kft. - Útvonaltervezés - Tudakozó.hu Road 66 Kft. - Útvonaltervezés - Tudakozó.hu

  3528 Miskolc, Sajópart 1.

  Társaságunk, a ROAD 66 Kereskedelmi és Szállítmányozó Kft 1992-ben alakult. Cégünk meghatározó tevékenysége a nemzetközi közúti szállítmányozás.
  Budapesti telephelyünkön logisztikai szolgáltatásainkkal, mint vám- és biztosítási ügyintézés, belföldi és közvámraktározás, belföldi áruterítés, útvonaltervezés és tanácsadás készséggel állunk megbízóink rendelkezésére.
  Járműparkunk, mely az európai normáknak megfelelő 1-24 tonna teherbírású, 5-120 m3-es gépjárművek műholdas járműkövető rendszerrel, a gépkocsi...


  Részletek
 • 3. Calippo Kft.

  8200 Veszprém, Iskola u. 6.

  A Calippo Szállítmányozási és Szolgáltató Kft ezennel megkülönböztetett tisztelettel köszönti minden törzs- és leendő utasát.
  Cégünk több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, mely során nemzetközi és belföldi személyszállítási tevékenységgel foglalkozik.
  Ez idő alatt megrendelőinket eljutattuk Európa összes országába, de jártunk Iránban is, mely megkülönböztetett megbízást jelentett számunkra.
  Elmondhatjuk, hogy több mint 5 éven keresztül szállítottuk utasainkat hetente több alkalommal Görögország e...


  Részletek
 • 4. Baranyai Camping Club

  7626 Pécs, Búza tér 8.

  Klubunk 2004. június 4-én, 60 alapító taggal alakult, Pécsett. Elsődleges célunk a kempingezésnek hódoló, a kempingezés iránt érdeklődők összefogása, rendezvények szervezése, valamint a kempingüzemeltetőkkel való kapcsolat kialakítása, a közös együttműködési lehetőségek feltérképezése. Programok, rendezvények szervezése, a szabadidő hasznos eltöltése, elősegítve az emberi és baráti kapcsolatok kialakulását, ápolását.
  Az elképzeléseink között szerepel az országban kempingeket, szálláshelyeket üzemeltető cég...


  Részletek
 • 5. Áipli Busz Kft.

  6080 Szabadszállás, Kabók L. u. 22.

  A személyszállítási vállalkozást 1991-ben kezdte Áipli László. A kezdeti "egy autós" vállalkozásból 2001-ben kft, mára pedig 30 db autóbuszból álló gépjárműflotta lett. Telephelyünk Szabadszálláson található.

  A Kft megalakítását a magyarországi adótörvények kívánták meg. A vállalkozás azonban továbbra is családi kézben maradt.

  Összesen 30 db autóbusszal rendelkezünk, ebből 13 db nemzetközis autóbuszunkkal bejártuk Európát Isztambultól Londonig. Menetrendszerinti pontossággal üzemeltetünk több útirányb...


  Részletek
 • 6. St. Josef Bt.

  1016 Budapest, Piroska u. 3.


  Részletek
 • 7. Trackstar Kft.

  0 , N/A

  Cégünk a logisztika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 8. Tóth Péter Szoftverfejlesztő

  2116 Zsámbok, Akácfa utca 20.


  Részletek
 • 9. Royalbus - Virág Tibor

  6725 Szeged, Korda u. 5.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak