Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

öntözőrendszer javítása

kifejezésre
1

Öntözőrendszer javítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ganz Hydro Kft.

  1087 Budapest, Könyves Kálmán krt.76.

  Vállaljuk kertek, parkok, sport- és golfpályák, faiskolák, gyümölcsösök automatikus öntözőrendszerének megtervezését, kivitelezését, szökő- és díszkutak létesítését, felújítását, szivattyúk, szivattyútelepek szállítását, szerelését.


  Részletek
 • 2. Dísz-S-Kert Kft.

  2049 Diósd, Fácános u. 9.

  A cég teljeskörű kert- és parképítési tevékenységgel foglalkozik. Referenciamunkáink a térségben, például Diósdon, Törökbálinton, Halásztelken megtekinthetők.


  Részletek
 • 3. JF. KO-RUND Kft.

  7630 Pécs, Alkotás u. 1.

  Cégünket 1993 februárjában jegyezte be a cégbíróság. Alapító tulajdonosai Ilkné Czéh Judit ügyvezetőként és Ilk Ferenc műszaki igazgatóként.
  Mára a két személyes vállalkozásból 10 fő feletti kisvállalkozássá fejlődtünk. Ezzel párhuzamosan felépítettük új és korszerű telephelyünket, üzletünket és folyamatosan fejlesztjük a munkánk minőségét biztosító gép- és eszközparkot.

  A speciális szakterületeken amelyen cégünk dolgozik, rendelkezünk az importőrök által előírt tervezői vizsgával, így évek óta "Minősít...


  Részletek
 • 4. Szomód-Ker Ec.

  2896 Szomód, Akácfa u. 30.

  Cégünk 1995-ben alakult, mint családi vállalkozás. Fő tevékenységi köreink: - Minőségi automata öntözőrendszerek kivitelezése szervizelése; - Profi gépi fűmagvetés, karbantartás és fűkezelési szaktanácsadás.


  Részletek
 • 5. Kruchio Öntözéstechnika

  5200 Törökszentmiklós, Wesselényi utca 27


  Részletek
 • 6. Kuszi Öntözéstechnika

  4032 Debrecen, Komlóssy u. 4/B


  Részletek
 • 7. Vízözön.hu

  1031 Budapest, Zsófia u. 14.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak