Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

önkéntes magánnyugdíjpénztár

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Önkéntes magánnyugdíjpénztár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár

  1325 Budapest, Pf: 421.

  Az Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár 1999. október 1-én jött létre 6 korábban önállóan működő önkéntes nyugdíjpénztár egyesülésével.


  Részletek
 • 12. Eurolife Hungary Kft.

  1055 Budapest, Falk Miksa u. 12. IV/1.

  Ön minden vágyát megvalósíthatja. Teljesen mindegy, hogy az Eurolife Hungary széles termékajánlatából melyiket választja, Ön mindig profitálni fog.


  Részletek
 • 13. Honvéd Önkéntes Nyugdíjpénztár

  1134 Budapest, Aba u. 4.

  Kilenc éve alakult a "HONVÉD" Nyugdíjpénztár. Ezalatt az idő alatt a Pénztár összesített vagyona meghaladta a 20 milliárd forintot, a taglétszáma közelíti az 53 ezer főt. A Pénztár az önkéntes pénztári ág taglétszámát és vagyonát tekintve is az ország tíz legnagyobb önkéntes nyugdíjpénztára között szerepel, a "munkáltatói hátterű nyugdíjpénztárak" között pedig az első helyen áll. A magánnyugdíjpénztári ágazat létszámát tekintve a második helyen, vagyonát tekintve az első helyen áll a "munkáltatói hátterű ny...


  Részletek
 • 14. Budapest Bank - Budapest Hitel és Fejlesztési Bank Nyrt.

  1138 Budapest, Váci út 188.

  A Budapest Bank 1987-ben, a kétszintű bankrendszer kialakításakor kezdte meg működését. A Bank a kormány, állami vállalatok valamint szövetkezetek közös tulajdonaként alakult. A Budapest Bankot 1995 decemberében privatizálták és a GE Capital, az EBRD valamint az ÁPV Rt. tulajdonába került.

  A GE Capital 2001 folyamán a Bank fő tulajdonosává vált, miután megvásárolta az EBRD 33,47%-os, az ÁPV Rt. 23,76%-os és az 5%-nál kisebb részvényhányaddal rendelkező kis részvényesek 13,44%-os tulajdoni hányadát. A Ban...


  Részletek
 • 15. Somogyi Sándor egyéni vállalkozó

  1136 Budapest, Reiter F. u. 132-138.

  Több éves szakmai gyakorlatom és kiterjedt kapcsolatrendszeremnek köszönhetően bármilyen biztosítási, vagy hitelezési igény merül fel, cégem a legkedvezőbb megoldást nyújtja. Akár nyugdíjpénztár, akár valamilyen biztosítás, netán hitel az, amire szüksége van, személyre szabott pénzügyi programot és tanácsadást kínálok Önnek.


  Részletek
 • 16. S&K Biztosítási Alkusz Kft.

  6725 Szeged, Bécsi krt. 8-16. A/A

  Biztosításra van szüksége? Hívjon minket! Az S&K szakemberei mindig az Önnek legmegfelelőbb, egyénre szabott megoldást nyújtják, így akár több biztosító közül is választhat. Várjuk cégek, magánszemélyek jelentkezését. Tanácsadásunk, közreműködésünk díjtalan. Ne feledje: ha biztosítás, akkor S&K Alkusz Kft!


  Részletek
 • 17. Életút Első Országos Nyugdíjpénztár

  1122 Budapest, Krisztina krt. 7.

  A Pénztár területi elven szerveződő nyílt pénztár, működése a Magyar Köztársaság teljes területére kiterjed.

  Ügyfélfogadás:
  hétfő-csütörtök: 8.00 - 16.00;
  pénteken: 8.00 - 15.00 óráig


  Részletek
 • 18. PROVICO Biztosításközvetítő Iroda

  1192 Budapest, Üllői út 210.

  Szakterületünk a biztosítás, a hitel és vagyonvédelem. 1990 óta számtalan elégedett ügyfél jelzi szakmai felkészültségünk, hozzáállásunk színvonalát. Mobil irodánk házhoz megy, nincs hosszú sorbanállás, továbbá mi a kárügyintézésben is közreműködünk, képviseljük ügyfeleinket. Vagyonvédelmi részlegünk vállalja a mechanikai és elektronikai védelem kialakítását, telepítését, legyen az riasztó, vagy a nyílászárók védelme. Ha biztosítás - akkor Provico!


  Részletek
 • 19. MOBILITÁS Független Országos Önkéntes Nyugdíjpénztár

  1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.

  A nyugdíjpénztár alapvetően adminisztratív, pénzügyi és vagyonkezelési feladatokat lát el.


  Részletek
 • 20. VIT Nyugdíjpénztár

  1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 15/b.

  Pénztárunk 1998-ban alakult mint kiegészítő nyugdíjpénztár, amely magánnyugdíjpénztárt is működtet. A Pénztár nyílt pénztárként működik, országos működési területtel.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak