Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

önkéntes magánnyugdíjpénztár

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

önkéntes magánnyugdíjpénztár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. VIT Nyugdíjpénztár

  Weboldal: http://www.vitnyp.hu

  Pénztárunk 1998-ban alakult mint kiegészítő nyugdíjpénztár, amely magánnyugdíjpénztárt is működtet. A Pénztár nyílt pénztárként működik, országos működési területtel.

 • 12. Somogyi Sándor egyéni vállalkozó

  Weboldal: http://www.ahbrt.hu/tanacsado/somogyi.sandor

  Több éves szakmai gyakorlatom és kiterjedt kapcsolatrendszeremnek köszönhetően bármilyen biztosítási, vagy hitelezési igény merül fel, cégem a legkedvezőbb megoldást nyújtja. Akár nyugdíjpénztár, akár valamilyen biztosítás, netán hitel az, amire szüksége van, személyre szabott pénzügyi programot és tanácsadást kínálok Önnek.

 • 13. PROVICO Biztosításközvetítő Iroda

  Weboldal: http://www.generali.hu/ta/nagylaszlo

  Szakterületünk a biztosítás, a hitel és vagyonvédelem. 1990 óta számtalan elégedett ügyfél jelzi szakmai felkészültségünk, hozzáállásunk színvonalát. Mobil irodánk házhoz megy, nincs hosszú sorbanállás, továbbá mi a kárügyintézésben is közreműködünk, képviseljük ügyfeleinket. Vagyonvédelmi részlegünk vállalja a mechanikai és elektronikai védelem kialakítását, telepítését, legyen az riasztó, vagy a nyílászárók védelme. Ha biztosítás - akkor Provico!

 • 14. Életút Első Országos Nyugdíjpénztár

  Weboldal: http://www.eletut.hu

  A Pénztár területi elven szerveződő nyílt pénztár, működése a Magyar Köztársaság teljes területére kiterjed.

  Ügyfélfogadás:
  hétfő-csütörtök: 8.00 - 16.00;
  pénteken: 8.00 - 15.00 óráig

 • 15. Sallai Zsuzsanna

  Weboldal: http://generali.hu

  Az Ön (Önök) vállalkozásának, családjának, élethelyzeteinek megismerése, felmérése alapján személyre szabott, teljeskörű szolgáltatás. Ingyenes tanácsadás. Forduljon hozzám bizalommal a lehetetlennek tűnő helyzetekben is! Mindenre van megoldás!

 • 16. Honvéd Önkéntes Nyugdíjpénztár

  Weboldal: http://www.homnyp.hu

  Kilenc éve alakult a "HONVÉD" Nyugdíjpénztár. Ezalatt az idő alatt a Pénztár összesített vagyona meghaladta a 20 milliárd forintot, a taglétszáma közelíti az 53 ezer főt. A Pénztár az önkéntes pénztári ág taglétszámát és vagyonát tekintve is az ország tíz legnagyobb önkéntes nyugdíjpénztára között szerepel, a "munkáltatói hátterű nyugdíjpénztárak" között pedig az első helyen áll. A magánnyugdíjpénztári ágazat létszámát tekintve a második helyen, vagyonát tekintve az első helyen áll a "munkáltatói hátterű nyugdíjpénztárak" között.

 • 17. OTP Pénztárszolgáltató Kft.

  Weboldal: http://www.otpnyugdij.hu

  Az OTP Magánnyugdíjpénztár a hazai magánpénztári piac egyik legbiztonságosabb tagja.

 • 18. Z & Z Agro Bt.

  Weboldal: http://www.generali.hu/ta/zlatniczkyistvan

  "Az Ön biztosítása családja biztonsága".
  Remélem, több mint 12 éves tanácsadói múltammal segíteni tudok Önnek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Díjmentesen vállalom - a közvetítésen, az ajánlatok elkészítésén túl - az Ön képviseletének ellátását biztosítási ügyekben. Szerződések kötését vállalom német nyelven is!

 • 19. Dósa Nikolett

 • 20. Egészségügyben Dolgozók Nyugdíjpénztára

  Weboldal: http://www.ednyp.hu

Kapcsolódó kulcsszavak