Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

önkéntes magánnyugdíjpénztár

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Önkéntes magánnyugdíjpénztár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Pro-Care Bt.

  2440 Százhalombatta, Kodály sétány, Szolgáltató ház

  Több mint 13 éve működünk. Jelszavunk: Hinni a biztosításban! Hinni az általunk képviselt biztosítóban! Hinni saját magunkban és szeretni az embereket! Cégünk nem titkolt célja, hogy a családoknál, vállalkozóknál és vállalatoknál személyes tanácsadóként legyenek jelen. Minden, ami biztosítás és lakáshitel - ez a területünk. Forduljon hát bizalommal hozzánk és nem éri csalódás!
  Referencia: A százhalombattai önkormányzat teljes vagyonbiztosítása + több mint 1000 elégedett ügyfél....


  Részletek
 • 12. Reálérték - Bástya Egyesült Önkéntes- és Magánnyugdíjpénztár

  1022 Budapest, Bimbó út 56.

  Pénztárunk az elmúlt években átalakult magyar nyugdíjpénztári piac egyik legerősebb középpénztára.


  Részletek
 • 13. Sallai Zsuzsanna

  9400 Sopron, Széchenyi tér 14-15.

  Az Ön (Önök) vállalkozásának, családjának, élethelyzeteinek megismerése, felmérése alapján személyre szabott, teljeskörű szolgáltatás. Ingyenes tanácsadás. Forduljon hozzám bizalommal a lehetetlennek tűnő helyzetekben is! Mindenre van megoldás!


  Részletek
 • 14. Eurolife Hungary Kft.

  1055 Budapest, Falk Miksa u. 12. IV/1.

  Ön minden vágyát megvalósíthatja. Teljesen mindegy, hogy az Eurolife Hungary széles termékajánlatából melyiket választja, Ön mindig profitálni fog.


  Részletek
 • 15. OTP Pénztárszolgáltató Kft.

  1051 Budapest, Mérleg u. 4.

  Az OTP Magánnyugdíjpénztár a hazai magánpénztári piac egyik legbiztonságosabb tagja.


  Részletek
 • 16. Somogyi Sándor egyéni vállalkozó

  1136 Budapest, Reiter F. u. 132-138.

  Több éves szakmai gyakorlatom és kiterjedt kapcsolatrendszeremnek köszönhetően bármilyen biztosítási, vagy hitelezési igény merül fel, cégem a legkedvezőbb megoldást nyújtja. Akár nyugdíjpénztár, akár valamilyen biztosítás, netán hitel az, amire szüksége van, személyre szabott pénzügyi programot és tanácsadást kínálok Önnek.


  Részletek
 • 17. Első Rendőri Kiegészítő Nyugdíjpénztár

  1145 Budapest, Róna utca 124.

  Első Rendőri Kiegészítő Nyugdíjpénztár.


  Részletek
 • 18. Nagy Ferenc Pénzügyi Tanácsadó

  6050 Lajosmizse, Szabadság tér 13.

  Remélem, segíteni tudok biztosítási és hiteligényeinek, kérdéseinek megválaszolásában, valamint az Ön számára legmegfelelőbb pénzügyi megoldás megtalálásában. Cégem a hitel, a biztosítás és a lízing területén áll ügyfeleim rendelkezésére. A tanácsadás, a hitel- ill. biztosításközvetítés természetesen ingyenes. Az Ön személyes tanácsadója: Nagy Ferenc.


  Részletek
 • 19. MOBILITÁS Független Országos Önkéntes Nyugdíjpénztár

  1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.

  A nyugdíjpénztár alapvetően adminisztratív, pénzügyi és vagyonkezelési feladatokat lát el.


  Részletek
 • 20. Budapest Bank - Budapest Hitel és Fejlesztési Bank Nyrt.

  1138 Budapest, Váci út 188.

  A Budapest Bank 1987-ben, a kétszintű bankrendszer kialakításakor kezdte meg működését. A Bank a kormány, állami vállalatok valamint szövetkezetek közös tulajdonaként alakult. A Budapest Bankot 1995 decemberében privatizálták és a GE Capital, az EBRD valamint az ÁPV Rt. tulajdonába került.

  A GE Capital 2001 folyamán a Bank fő tulajdonosává vált, miután megvásárolta az EBRD 33,47%-os, az ÁPV Rt. 23,76%-os és az 5%-nál kisebb részvényhányaddal rendelkező kis részvényesek 13,44%-os tulajdoni hányadát. A Ban...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak