Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

önkéntes magánnyugdíjpénztár

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Önkéntes magánnyugdíjpénztár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Somogyi Sándor egyéni vállalkozó

  1136 Budapest, Reiter F. u. 132-138.

  Több éves szakmai gyakorlatom és kiterjedt kapcsolatrendszeremnek köszönhetően bármilyen biztosítási, vagy hitelezési igény merül fel, cégem a legkedvezőbb megoldást nyújtja. Akár nyugdíjpénztár, akár valamilyen biztosítás, netán hitel az, amire szüksége van, személyre szabott pénzügyi programot és tanácsadást kínálok Önnek.


  Részletek
 • 12. Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár

  1325 Budapest, Pf: 421.

  Az Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár 1999. október 1-én jött létre 6 korábban önállóan működő önkéntes nyugdíjpénztár egyesülésével.


  Részletek
 • 13. Pro-Care Bt.

  2440 Százhalombatta, Kodály sétány, Szolgáltató ház

  Több mint 13 éve működünk. Jelszavunk: Hinni a biztosításban! Hinni az általunk képviselt biztosítóban! Hinni saját magunkban és szeretni az embereket! Cégünk nem titkolt célja, hogy a családoknál, vállalkozóknál és vállalatoknál személyes tanácsadóként legyenek jelen. Minden, ami biztosítás és lakáshitel - ez a területünk. Forduljon hát bizalommal hozzánk és nem éri csalódás!
  Referencia: A százhalombattai önkormányzat teljes vagyonbiztosítása + több mint 1000 elégedett ügyfél....


  Részletek
 • 14. VIT Nyugdíjpénztár

  1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 15/b.

  Pénztárunk 1998-ban alakult mint kiegészítő nyugdíjpénztár, amely magánnyugdíjpénztárt is működtet. A Pénztár nyílt pénztárként működik, országos működési területtel.


  Részletek
 • 15. OTP Pénztárszolgáltató Kft.

  1051 Budapest, Mérleg u. 4.

  Az OTP Magánnyugdíjpénztár a hazai magánpénztári piac egyik legbiztonságosabb tagja.


  Részletek
 • 16. MOBILITÁS Független Országos Önkéntes Nyugdíjpénztár

  1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.

  A nyugdíjpénztár alapvetően adminisztratív, pénzügyi és vagyonkezelési feladatokat lát el.


  Részletek
 • 17. DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

  1013 Budapest, Krisztina krt. 32.

  Egészségpénztár, magánnyugdíjpénztár, biztosító egyesület. Biztonság három dimenzióban.


  Részletek
 • 18. PROVICO Biztosításközvetítő Iroda

  1192 Budapest, Üllői út 210.

  Szakterületünk a biztosítás, a hitel és vagyonvédelem. 1990 óta számtalan elégedett ügyfél jelzi szakmai felkészültségünk, hozzáállásunk színvonalát. Mobil irodánk házhoz megy, nincs hosszú sorbanállás, továbbá mi a kárügyintézésben is közreműködünk, képviseljük ügyfeleinket. Vagyonvédelmi részlegünk vállalja a mechanikai és elektronikai védelem kialakítását, telepítését, legyen az riasztó, vagy a nyílászárók védelme. Ha biztosítás - akkor Provico!


  Részletek
 • 19. Sallai Zsuzsanna

  9400 Sopron, Széchenyi tér 14-15.

  Az Ön (Önök) vállalkozásának, családjának, élethelyzeteinek megismerése, felmérése alapján személyre szabott, teljeskörű szolgáltatás. Ingyenes tanácsadás. Forduljon hozzám bizalommal a lehetetlennek tűnő helyzetekben is! Mindenre van megoldás!


  Részletek
 • 20. Honvéd Önkéntes Nyugdíjpénztár

  1134 Budapest, Aba u. 4.

  Kilenc éve alakult a "HONVÉD" Nyugdíjpénztár. Ezalatt az idő alatt a Pénztár összesített vagyona meghaladta a 20 milliárd forintot, a taglétszáma közelíti az 53 ezer főt. A Pénztár az önkéntes pénztári ág taglétszámát és vagyonát tekintve is az ország tíz legnagyobb önkéntes nyugdíjpénztára között szerepel, a "munkáltatói hátterű nyugdíjpénztárak" között pedig az első helyen áll. A magánnyugdíjpénztári ágazat létszámát tekintve a második helyen, vagyonát tekintve az első helyen áll a "munkáltatói hátterű ny...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak