Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

40 db találat

éves beszámoló készítés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Éves beszámoló készítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Zöldkő Könyvvizsgáló és Gazdasági Tanácsadó Kft.

  1027 Budapest, Bem rakpart 33-34.

  Cégünk számviteli, könyvvizsgálói és adótanácsadói szolgáltatást végez 1993 novembere óta.


  Részletek
 • 2. BONITAS Gazdasági Szaktanácsadó Rt.

  1042 Budapest, Árpád út 56.

  A BONITAS-AUDIT Kft. 100 százalékban magyar tulajdonú cég, a hazai és nemzetközi tapasztalatok felhasználásával eredményesen működik együtt a vállalkozói réteggel, a különböző tulajdonban lévő vállalatok vezetőivel.


  Részletek
 • 3. Konfidex Kft.

  8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 9

  Társaságunk célja, hogy a Magyarországon működő kisvállalkozások részére végezzen komplex szolgáltatást, amely felöleli a: könyvelés, bérszámfejtés, beszámolók-, pénzügyi jelentések készítése, adótanácsadás, társadalombiztosítási ügyintézés területeit.


  Részletek
 • 4. Közzétételi Értesítő

  2011 Budakalász, Pf. 104.

  Lapunkat 1995-ben alapítottuk éves beszámolók, pályázati felhívások és egyéb hirdetmények közlésére.


  Részletek
 • 5. AdEco Kft.

  1195 Budapest, Zrinyi u. 7.

  Cégünk tevékenysége: vállalkozások eredményességének megállapítása, értékelése, az adózási és nyilvántartási feladatok naprakész, határidőre történő teljesítése.


  Részletek
 • 6. Ász-Kontír Kft.

  1192 Budapest, Ady Endre út 66.

  Az Ász-Kontír Kft. 2003-ban lépte túl az 1995-ben elkezdett egyéni vállalkozás kereteit. Az 1995-ös alakulástól napjainkig tartó folyamatos fejlődésünk során növeltük partnereink számát, akik évek óta folyamatosan veszik igénybe szolgáltatásainkat. Irodánk Budapest XIX. kerületében található, ahol ügyfeleinknek kulturált, kényelmes körülményeket biztosítunk. Fontosnak tartjuk a technika által biztosított kapcsolattartás mellett a személyes találkozásokat is, melyeken tapasztalataink szerint minden kérdés vá...


  Részletek
 • 7. Honesty Kft.

  1211 Budapest, Bajáki F. u. 1.

  Cégünk könyveléssel, bérszámfejtéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Ad-Re-Do Kft.

  4400 Nyíregyháza, Északi körút 46.

  Cégünk 1996-ban alakult. Kis- és középvállalatok, magánvállalkozások, kkt-k, bt-k, kft-k, egyesületek, alapítványok ügyviteli kiszolgálásával foglalkozik. Új lehetőségek figyelembe vételével bővült szolgáltatási körünk, így pályázatokat, illetve uniós pályázatokat is készítünk. Határozott, célratörő munkánk közelebb hozza önhöz az unióban lévő lehetőségeket.


  Részletek
 • 9. Debit & Credit Pénzügyi és Gazdasági Tanácsadó Kft.

  1055 Budapest, Falk Miksa u. 3. V. emelet

  Cégünk gazdasági társaságok könyvelésével és a kapcsolódó adó- és TB tanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Rödl & Partner

  1061 Budapest, Andrássy út 11.

  A Rödl & Partner egy nemzetközileg tevékeny vizsgáló és tanácsadó társaság, amely a könyvvizsgálat, az adó-, jogi, vállalati és az IT-tanácsadás területein van jelen.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak