Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

49 db találat

érintésvédelmi felülvizsgálat

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Érintésvédelmi felülvizsgálat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. EU-SYNCHRONIC Munka-,Tűz- és Környezetbiztonsági Kft.

  EU-SYNCHRONIC Munka-,Tűz- és Környezetbiztonsági Kft. - Érintésvédelmi felülvizsgálat - Tudakozó.hu

  1139 Budapest, Szegedi út 3.

  Az EU-SYNCHRONIC Kft. 18 éve szolgáltat munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem területén. Három pillérű, letisztult profilja a rendszerezettségre, átláthatóságra és mérhetővé tételre épül.

  A Kft. menedzsmentjét hat fő alkotja. A munkatársak felsőfokú műszaki, és szakmai képesítéssel rendelkeznek. A céggel folyamatosan kapcsolatba álló alvállalkozók, szakértők száma 15-20 főre tehető, akik az évek során kivétel nélkül alkalmasakká váltak az elvárt szakmai igényszint teljesítésére.

  Fő tevékenysé...


  Részletek
 • 2. Gépmi Kft

  Gépmi Kft - Érintésvédelmi felülvizsgálat - Tudakozó.hu

  1012 Budapest, Attila út 109

  A Gépminősítő és Mérnöki Szolgáltató Kft 1991. január 1-én lépett jogelődei, a Gép és Berendezés Munkavédelmi Minősítő Leányvállalat ill. a KG ISZSZI örökébe, változatlan személyi felállásban folytatva azok 25 éves múltra visszatekintő biztonságtechnikai, munkavédelmi szolgáltató tevékenységét. A szervezeti változás rugalmasan követte a munkavédelem szabályozásában történt megújulást. A GÉPMI Kft az Európai Unió normái szerint, az Egységes Magyar Minőségtanúsítási Rendszer szabályainak megfelelően - az MSZ ...


  Részletek
 • 3. P-Szer Kft.

  6000 Kecskemét, Nyíl u. 25.

  Cégünk az építőipar és az épületgépészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. Pannonműszer Kft.

  6750 Algyő, MOL Ipartelep

  Cégünket 1997-ben alapítottuk a MOL Rt. Szegedi Bányászati Üzeméből kivált műszerész dolgozók összefogásával. A jővőépítés és tervezés fontos tényezőjeként kezeljük az 1998 február 23.-án létesített Rb-s vizsgáló állomás zavartalan működtetését, eszközeinek folyamatos korszerűsítését és dolgozóink folyamatos szakmai képzését. A minőségi munkavégzés igényeinek kielégítését szolgálja a Nemzeti Akkreditáló Testület (NAT) által 2001. február 27.-én akkreditált laboratórium létrehozása, működtetése. Legfontosabb...


  Részletek
 • 5. Elektrofém 93 Építőipari Szolgáltató Bt.

  8093 Lovasberény, Váci Mihály u. 2/c.

  Cégünk épületgépészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. K & V Energetik Kft.

  6120 Kiskunmajsa, Kővágó u. 10.

  Cégünk a villamosság területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. VBSZ-2004 Kft.

  3700 Kazincbarcika, Rezeda u. 7.

  Cégünk a biztonságtechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 8. Dimavill Kft.

  2519 Piliscsév, Dózsa György út 25/a.

  Kisebb hibaelhárítástól kezdve a sokmilliós munkáig bezárólag a villanyszerelés teljes palettáján biztonsággal és szívesen ténykedünk. Ezzel párhuzamosan teljesítünk biztonságtechnikai, illetve vagyonvédelmi hálózatszereléseket is, a híradástechnika - telefon, számítógépes rendszerek, hálózatok - sem jelentenek problémát. Érintésvédelmi és szabványossági felülvizsgálatokat is végzünk.


  Részletek
 • 9. Laki-Vill Kft.

  2151 Fót, Rét u. 18.

  Cégünk komplett építőipari kivitelezéssel, érintésvédelmi és szabványossági felülvizsgálattal, kamerarendszer és riasztó telepítéssel, családi házak villanyszerelési munkáival foglalkozik, továbbá irodák és műhelyek villanyszerelésével. Járdák, garázsfeljárók fűtését is megoldjuk.


  Részletek
 • 10. ABC Primer Általános Szolgáltató Kft.

  1212 Budapest, Erdélyi u. 29.

  A Kft. 1991-ben alakult. Fő profilja villamossági cikkek, szerelvények forgalmazása, kiegészítve lakásvilágítással. Az általunk forgalmazott anyagokat be is építjük. Kivitelezéssel is foglalkozunk. ELMÜ engedéllyel rendelkezünk fogyasztásmérő helyek kialakításában. Érintésvédelmi, tűz- és villámvédelmi vizsgálatokat végzünk. A cég tevékenységi körébe tartozik háziorvosi és üzemorvosi tevékenység is.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak