Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

épületgépészeti tanácsadás

kifejezésre
1

Épületgépészeti tanácsadás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gyémánt-MLE Bt.

  Gyémánt-MLE Bt. - Épületgépészeti tanácsadás - Tudakozó.hu Gyémánt-MLE Bt. - Épületgépészeti tanácsadás - Tudakozó.hu Gyémánt-MLE Bt. - Épületgépészeti tanácsadás - Tudakozó.hu Gyémánt-MLE Bt. - Épületgépészeti tanácsadás - Tudakozó.hu

  6724 Szeged, Teréz u.13.

  Cégünk 2006 júniusában alakult.
  Fő profilunknak a betonfúrást választottuk, melyet gyémánttechnológiával végzünk. Fúrásainkat pormentesen és rezgésmentesen végezzük. Vállaljuk bármilyen anyagszerkezetű épület ( alap, fal, födém, vasbeton ) és kőzet átfúrását 50-500 mm (tégla esetén 750 mm) átmérőig és 1500 mm vastagságig. 2007. év közepétől új profillal bővültünk, mely a betonvágás lett. Ezt 30-350 mm-ig tudjuk vállalni.Valamit végezzük még térbetonok dilatációját illetve aszfaltvágást is 150 mm-ig.Ehhez t...


  Részletek
 • 2. VENTICAL Épületgépészeti Fővállalkozó, Tervező, Szakértő, Szolgáltató Kereskedelmi Kft.

  4029 Debrecen, Csapó u. 83.

  A Kft. irodahelysége Debrecen kiemelt övezetében található.
  Angliából 1996-óta importálunk energiatakarékos sötétsugárzó fűtőkészülékeket, mely készülékek alkalmazása 65%-os energia-megtakarítást eredményez (földgázról és propán-bután gázról működik). A tervezéstől a kulcsátadásig cégünk el tudja végezni a munkát. Ezeket a készülékeket forgalmazzuk Magyarországon és exportáljuk Romániába is.

  A vállalkozásunk piacát Polgármesteri Hivatalok (Furta, Zsáka, Berekböszörmény), ipari és mezőgazdasági nagyüzeme...


  Részletek
 • 3. GAS-JET Bt.

  5540 Szarvas, Damjanich út 77.

  Gázkészülék javítása felsőfokon. Non-stop ügyelet, hiba esetén hívjon!
  HIvatalos MEGATHERM márkaszerviz.


  Részletek
 • 4. ENSI Kft.

  1112 Budapest, Őrség u. 30

  Komplex épületgépészeti rendszerek, magába foglalva az összes szakipart (hűtés-, fűtés-, légtechnika, klimatizálás, épületfelügyelet, víz-csatorna, gáz, tűzivíz, esőztető (sprinkler), gépészeti hőszigetelés, ipari és egyéb technológiákat kiszolgáló gépészeti rendszerek) és ezek kulcsrakész átadása.


  Részletek
 • 5. LaVent Kft.

  7200 Dombóvár, Hunyadi tér 32.

  Cégünk az épületgépészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 6. Europlus Kft.

  2040 Budaörs, Károly király út 56.

  Épületgépészeti szaktanácsadás!


  Részletek
 • 7. Ifj. Tóth Imre épületgépészeti vállalkozás

  1062 Budapest, Bajza utca 24


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak