Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

épületgépészeti szervizelés

kifejezésre
1

Épületgépészeti szervizelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Reál-Therm Kft.

  1191 Budapest, Hamvas u. 7-9.

  Cégünk 5 éve dolgozik az épületgépészeti piac jelentős szereplőjeként. Saját import, illetve nagykereskedelmi termékeinkből szolgáljuk ki viszonteladó, kivitelező, végfelhasználó partnereinket. Termékpalettánkon - a korszerű épületgépészethez szükséges teljes szortiment - fő és segédanyagok (kazánok, radiátorok, szelepek, réz-vas-műanyag-pvc csövek és fittingek) egyaránt megtalálhatók.

  Hitvallásunk, hogy fejlődésünk csak az üzleti megbízhatóságra és korrektségre épülhet. Célunk megrendelőink gyors és te...


  Részletek
 • 2. Klíma Szerviz

  1165 Budapest, Gyűszűvirág u. 42.

  Vállalatunk épületek és lakások klimatizálásával, klímaberendezéseinek kis- és nagykereskedelmével, épületgépészeti tervezésével, szervezésével, szervizelésével és kivitelezésével foglalkozik. Cégünk nagy gyakorlattal, 10 éves tapasztalattal bíró háttérrel rendelkezik. További információkat illetve referencia anyagunkat megtekintheti weboldalunkon!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak