Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

építőipari gép forgalmazása

kifejezésre
1

Építőipari gép forgalmazása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hartmann Kft.

  Hartmann Kft. - Építőipari gép forgalmazása - Tudakozó.hu Hartmann Kft. - Építőipari gép forgalmazása - Tudakozó.hu Hartmann Kft. - Építőipari gép forgalmazása - Tudakozó.hu Hartmann Kft. - Építőipari gép forgalmazása - Tudakozó.hu Hartmann Kft. - Építőipari gép forgalmazása - Tudakozó.hu Hartmann Kft. - Építőipari gép forgalmazása - Tudakozó.hu

  1161 Budapest, Csömöri út 2-4.

  Cégünk barkácsgép kölcsönzéssel és értékesítéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Akmé Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  9700 Szombathely, Varasd út 2

  Cégünk kötőelemek, nyílászárók, kéziszerszámok forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Fekete Szerszámgép-Kereskedelmi Egyéni Cég

  3534 Miskolc, Róna u.1-2 lh 1/1

  A Fekete Szerszámgép-Kereskedelmi Egyéni Cég szerszámgépek gyártásával,kereskedelmével,felújításával foglalkozik:ezen kívül illatszer kis-és nagykereskedelemmel is.


  Részletek
 • 4. Alfa Szerszámcentrum Kft

  4030 Debrecen, Rigó utca 1.

  MAGAS MINŐSÉGŰ IPARI FELHASZNÁLÁSÚ GÉPEK ÉS SZERSZÁMOK FORGALMAZÁSA.

  Az Alfa Szerszámcentrum Kft. jogelődjét is beleértve 1990 óta tevékenykedik a szerszámkereskedelem területén. 100 % - ban magyar magánszemélyek tulajdona (családi vállalkozás).

  Célunk:

  az, hogy a szerszám kis- és nagykereskedelmi, valamint e tevékenységünkhöz szorosan kapcsolódó elektromos kisgépszervíz szolgáltatásunk folyamán a megrendelőink minőségi és mennyiségi igényeit a legmagasabb színvonalon elégítsük ki.

  Az ...


  Részletek
 • 5. Femikont Kft.

  2700 Cegléd, Kőrösi út 36.

  Építőipari gépkereskedelemben a minőséget kapja, ha nálunk vásárol.
  Társaságunk alapvető célkitűzése: a Femikont Kft. legfontosabb feladatának tekinti a vevők és a bérlők igényeinek legpontosabb és legteljesebb kielégítésér, ezáltal a vállalkozás piaci sikerének építését. Elsődleges célunk a hósszú távon elégedett ügyfél. Minőségpolitikánk célja, hogy feladatainkat gyorsan, pontosan, hatékonyan és kiváló egyenletes minőségben, megrendelőink, partnereink igényeihez alkalmazkodva, megelégedettségükre legyün...


  Részletek
 • 6. A + S Általános Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  7100 Szekszárd, Bezerédi utca 32


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak