Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

16 db találat

építőipari felújítási munka

kifejezésre
1 | 2

Építőipari felújítási munka keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fodróczy-Bau Kft.

  Fodróczy-Bau Kft. - Építőipari felújítási munka - Tudakozó.hu Fodróczy-Bau Kft. - Építőipari felújítási munka - Tudakozó.hu Fodróczy-Bau Kft. - Építőipari felújítási munka - Tudakozó.hu Fodróczy-Bau Kft. - Építőipari felújítási munka - Tudakozó.hu Fodróczy-Bau Kft. - Építőipari felújítási munka - Tudakozó.hu Fodróczy-Bau Kft. - Építőipari felújítási munka - Tudakozó.hu Fodróczy-Bau Kft. - Építőipari felújítási munka - Tudakozó.hu Fodróczy-Bau Kft. - Építőipari felújítási munka - Tudakozó.hu Fodróczy-Bau Kft. - Építőipari felújítási munka - Tudakozó.hu

  9444 Fertőszentmiklós, Béke utca 67

  Ebben a nehéz piaci helyzetben is arra törekszünk, hogy gyorsan ügyfeleim igényeihez alkalmazkodva, elfogadható áron, a lehető legjobb minőségben álljunk kedves megrendelőink rendelkezésére.


  Részletek
 • 2. P-Szer Kft.

  6000 Kecskemét, Nyíl u. 25.

  Cégünk az építőipar és az épületgépészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. MENITA Építőipari és Szolgáltató Kft.

  2600 Vác, Garam u. 2/A.

  A MENITA Építőipari és Szolgáltató KFT. 2004 óta, elsősorban Vác és vonzáskörzetében végzi tevékenységét.
  Fő tevékenységi körünk a technológiájában és minőségében egyedülálló EuroStrip nyílászáró szigetelési rendszer, melynek a térségben kizárólagos forgalmazói és kivitelezői vagyunk.
  Vállalkozásunk fejlődése folyamatos, melyet a megbízható, precíziós munkavégzésnek és a kedvező árainknak köszönhetünk. A munkáink elvégzéséhez a gyártótól beszerzett alapanyagokat és szerszámgépeket használunk, továbbá szak...


  Részletek
 • 4. Ben+S Építőipari Kft.

  2013 Pomáz, Plébánia u.15

  A vállalkozás jelenlegi formájában 1998-óta mint Építoipari Kereskedelmi ésSzolgáltató Kft. müködik. A megalakulása óta elsosorban az építoiparban tevékenykedik, - Új beruházás-
  -felújítás-átépítés- gépészet- elektromos- lakatos- burkoló- festo stb. Az elmúlt négy évben egy nagyobb volumenu beruházás teljes körű belsoépítészeti munkáinak kivitelezoi voltunk.
  / beruházó a német W.E.T. Automotive Systems Kft. / Az elvégzett munkáinkkal kapcsolatban kifogás nem merült fel, mert a precíz munkánk alapja ...


  Részletek
 • 5. Kö.Vi.Gá.Vi Bt. - Bús Sándor

  1214 Budapest, Gál ispán utca 21.

  Víz-, gáz-, fűtés-, hűtés-, erős- és gyengeáramú szerelés teljes ügyintézéssel!


  Részletek
 • 6. ZÁÉV Zrt.

  8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 9-11.

  A Zalai Általános Építési Vállalkozó Rt. legfőbb célja, hogy az általa kivitelezett létesítmények és építés-szerelési tevékenysége folyamatosan és maradéktalanul elégítse ki vevői igényeit, illetve a jogszabályi követelményeket.


  Részletek
 • 7. SDG-Épker Kft.

  4030 Debrecen, Ugray u. 8.

  A vállalkozás építőipari kivitelezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Farel In Hungary Kft.

  1173 Budapest, Almafa u. 38

  Cégünk ügyfélközpontú mentalitásával, magas minőségi színvonalú munkáival elérte, hogy a piacon megbízható, komoly referenciákkal rendelkező vállalkozásként tudjunk részt venni.
  A folyamatos fejlesztések és bővítések eredményeként a Farel Kft teljes
  építőipari generál kivitelezést, mindennemű árnyékolástechnikái és belsőépítészeti munkákat, továbbá épület gépészeti munkálatokat tud vállalni és teljesíteni.


  Részletek
 • 9. Kiss József egyéni vállalkozó

  8248 Veszprémfajsz, Fő utca 61.


  Részletek
 • 10. L - Patent Kft.

  6725 Szeged, Nemestakács u. 36.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak