Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

74 db találat

építőanyag kereskedelem

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Építőanyag kereskedelem keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 21. Modul-Ruppert Kft.

  7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 36.

  A MODUL-RUPPERT Kft. több mint 20 éve segít abban, hogy a kivitelezők, építkezők, lakásfelújítók gyorsan, rugalmasan és szakmailag megalapozottan tudják biztosítani a munkájukhoz szükséges alapanyagokat. Telephelyeinken az építőanyagok teljes választékát kínáljuk partnereink részére versenyképes árakon. Folyamatos akciókkal és nagy árukészlettel várjuk vásárlóinkat.

  TELEPHELY:

  8000 Székesfehérvár, Jancsár köz 16. (Tel.: 22/500-369, Tel./Fax: 22/340-380)

  TELEPHELY:

  7400 Kaposvár, Guba S. u. 3...


  Részletek
 • 22. SPIDI-BAU Építőipari Kivitelező

  8000 Székesfehérvár, Ipar terület

  Társaságunk 1994-ben alakult öt magánszemély részvételével 1 millió forintos alapítói vagyonnal.
  Megalakulásunk idoszakában elsosorban szakipari tevékenységek (szigetelés, bádogosipari munkák) voltak a legmeghatározóbb feladatok.
  Az alapításkori tevékenységi körünk megrendeléseink számának növekedésével kibovült, és ezt követoen teljes szakipari feladatok (festés, burkolás, üvegezés) mellett gépészeti, lakatosipari és villanyszerelési munkák teljesítését is vállaltuk....


  Részletek
 • 23. Fenyvesi Építőipari Kft.

  9495 Kópháza, Soproni út 14.

  Tetőfedő és bádogosanyagok kiskereskedelme.
  Zsindelyek, horganyzott és színes lemezek, csatornák, tetőkészítő anyagok kiskereskedelme.
  Tetőfedés, ácsmunka, tetőtér beépítés és zsaluzás.
  Állványozás saját anyagokból.


  Részletek
 • 24. Beridoor Építőipari és Szolgáltató Kft.

  2085 Pilisvörösvár, Pf: 14.

  Cégünk 10 év közös télikert-építő munka után Beridoor Kft néven önállóan dolgozik tovább. Tulajdonosai magyar magánszemélyek, akiknek fontos a rugalmasság, a hatékonyság, a stabilitás, megrendelőink kifogástalan kiszolgálása magas műszaki színvonalú, egyedileg gyártott fa, alumínium, műanyag profilokból készült termékekkel.
  Üvegezett szerkezeteink használhatósága végtelen.Télikert, terasz- és erkélybeépítés, növényház, medence-, pezsgőfürdő fedés, pincebevilágító, kupola, szélfogó, különálló pavilon, elő-...


  Részletek
 • 25. Bau-Trans 2000 Kft.

  2700 Cegléd, Budai út 42.

  Építőanyag fuvarozással kezdte a család 1958-ban a lakossági szolgáltatást. A sok munka, küzdelem ellenére mindkét fiúgyermek az apa nyomdokába lépett. 1987-ben egy használt IFA teherautó váltotta ki a lovasfogatot.

  A Bau-Trans Kft. 1994-ben alakult 6 fővel, most mintegy 80 fő segíti a kiszolgálást, szállítást.
  Képeinket referenciának mutatjuk: áruellátásunk teljes szortimentet biztosít akár középületek, akár kereskedelmi vagy magánépületek megvalósítására


  Részletek
 • 26. Piramis Építőház Kft.

  2132 Göd, Pesti út 131.

  A Piramis Építőház Kft. 1995-ben családi vállalkozásként alakult, mely azzal a céllal jött létre, hogy minőségi építőanyagokat és ezekhez tartozó szolgáltatásokat kínáljon elégedett vevőkörének. Ez a törekvésünk, azóta sem változott, ellenben a Piramis Építőház Kft., jelentős fejlődésen ment át. Vállalkozásunk kezdetekben 5 fős létszámmal kezdte meg tevékenységét melyhez két tehergépkocsi párosult, jelenleg 50 fős csapat mellett 13 saját tehergépkocsink dolgozik azon, hogy vásárlóink profi módon legyenek ki...


  Részletek
 • 27. Sas-fészek Építőipari Szövetkezet - megszűnt

  2094 Nagykovácsi, Tinódi u 15.

  Vállalkozásunk 1993 februárjában kezdte meg tevékenységét az építő ipar teületén. Vállalunk felújítási munkálatokat: kültéri-, beltéri-, gépészeti-, elektromos munkákat, víz-, gáz-, csatorna szerelést, tetők
  javítását, tetőtér beépítését, kőművesmunkákat.

  - Tervezést, költségvetés készítést, teljeskörű ügyintézéssel, továbbá generálkivitelezést pénzügyi és jogi garanciával.

  Bővebb információért, és referencia munkáink megtekintésére látogason el weboldalunkra....


  Részletek
 • 28. Hollósi Tamás egyéni vállalkozó

  9944 Bajánsenye, Vörösmarty út 42.

  Faipari termékek, fa nyílászárók gyártását, fa díszek készítését, kovácsoltvas díszelemek gyártását vállalom.


  Részletek
 • 29. Eredet Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft.

  2133 Sződliget, hrsz. 076 / 20. Gödi Iparos Centrum

  Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel és hitelközvetítésel foglalkozik.


  Szenzációs HITELlehetőségek!!!


  Több mint tíz pénzintézet konstrukcióiból

  SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ HITELEK AKÁR AZ INGATLAN ÉRTÉKÉNEK 100%-ÁIG!!!Több pénzre lenne szüksége mint amit általában a bankok adnak?

  Magas finaszírozású lakás-és jelzáloghitelek ügyintézése (jövedelemfüggő).

  JOBB MINT A LAKÁSLÍZING!!!  Magas a törlesztőrészlete?-Váltsa ki magas kamatozású jelzáloghitelét! 20 év futamidőre 5MFt.-nál 33000Ft...


  Részletek
 • 30. Platform Áruház - Üllői út

  1107 Budapest, Ceglédi út 1-3.

  2007 novemberében nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Újbudán, a XI. ker. Hunyadi János út 16. szám alatt a Saint-Gobain csoport profi építőanyag-, gép- és szerszám áruházláncának, a PLATFORMNAK a harmadik magyarországi üzlete.

  Az első Platform áruház 2002. áprilisától a X. ker. Üllői út és Ceglédi út sarkán (a Fészek áruház helyén) fogadja a mestereket, házépítőket és lakásfelújítókat, merőben új koncepciót alkalmazva a hazai kereskedelemben. A második áruház átadására 2004-ben került sor Budaörsön.
  ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak