Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

élvédő profil

kifejezésre
1

Élvédő profil keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tolnatext Kft

  7130 Tolna, Bezerédj Pál tér 1.

  A nagy multú Tolnai Selyemgyár jogutódjaként, terjedelmesített fonalak gyártásával, festésével, pamutfonalak festésével, valamint műszaki szövetek gyártásával foglalkozunk.


  Részletek
 • 2. Kelet-Ber Kft.

  4400 Nyíregyháza, Westsik Vilmos u. 5.

  Cégünk 1992-ben alakult elsősorban szakipari munkák kivitelezésére, fővállalkozás és kereskedelmi tevékenység folytatására. A piaci igényekhez igazodva rövid idő alatt fejlesztettünk, erősítettük hideg- és melegburkoló kapacitásunkat. Megteremtettük a minőségi és a speciális burkolatok kivitelezésének feltételeit a megfelelő szintű szakembergárda és technikai háttér biztosításával. Ma már 30 fős létszámunkkal régiónk legnagyobb burkolócégének számítunk.


  Részletek
 • 3. Burkolólap 2000 Kft.

  6728 Szeged, Dorozsmai út 6.

  Cégünk 1993 óta foglalkozik burkolóanyag kereskedelemmel. Az egész ország területén van viszonteladói hálózatunk. Árukészletünket többnyire olasz és spanyol gyárakból, saját importból származnak. Profilunkoz tartoznak a fürdoszobabútorok is. Kínálatunkban még számos olyan áru található, ami a fürdőszobához kellhet.


  Részletek
 • 4. Maj-Bau Kft.

  1039 Budapest, Heltai J. tér 1.


  Részletek
 • 5. Élplast Kft.

  6724 Szeged, Teréz u. 42.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak