Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

15 db találat

édesipari alapanyag

kifejezésre
1 | 2

Édesipari alapanyag keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kenesei és Tsa. Kft.

  Kenesei és Tsa. Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu Kenesei és Tsa. Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu Kenesei és Tsa. Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu

  1211 Budapest, Déli bekötő út 8.

  Schweickhardt György cukrászmesteri vizsgáját 1979-ben tette le, első cukrászdáját Óbudán 1981-ben nyitotta 56 négyzetméteren 2 alkalmazottal. Második cukrászdáját pedig már 1985-ben. Gesztenyemasszát 1987-ben kezdett el gyártani más cukrászok részére is. A jó minőségű gesztenyemassza iránt olyan nagy volt az igény, hogy 1995-ben már üzemet vásárolt Csepelen a termék ipari méretekben történő előállítására. Az üzem akkor 3.000 m2 területen működött 4 alkalmazottal. 1996-ban a termék kiváló minőségének köszön...


  Részletek
 • 2. Böllér Kft.

  Böllér Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu Böllér Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu Böllér Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu Böllér Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu Böllér Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu Böllér Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu Böllér Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu Böllér Kft. - Édesipari alapanyag - Tudakozó.hu

  8500 Pápa, Külső-Veszprémi u. 40.

  Húsipari csomagolóanyagok gyártása: műbél, természetes bél. Ezenkívül fűszerek és fűszerkeverékek gyártása is beletartozik a tevékenységünkbe.
  Cégünkről:
  1991. Cégalapítás
  A Böllér Kft. megkezdte a természetes bélfeldolgozó tevékenységet a Veszprém megyei Pápán.
  Bél értékesítés húsipari is kiskereskedelmi területen
  1993. Új, korszerű bélfeldolgozó üzem létesítése Pápán
  Műbél forgalmazás kezdete
  1995. Fűszerforgalmazás kezdete húsiparok részére
  1997. Engedély megszerzése az EU piacaira történő b...


  Részletek
 • 3. Kanizsa Pékség Sütőipari ZRt.

  8800 Nagykanizsa, Kinizsi u. 95.

  Cégünk a Bonbonetti Sütő-, és Édesipari Rt. 1994. ápr. 30-án alakult. Az elmút évtizedek során tradicionális receptúrák alapján történik a mai termékválasztékot adó mogyorós, csokis, kókuszos és citromos töltelékkel készült tejcsokoládés ostyarudak gyártása.


  Részletek
 • 4. Aromaszaküzlet Döhler Hungária

  1089 Budapest, Elnök u. 24.

  Aromaszaküzletünk élelmiszeripari alapanyagok, élelmiszer színezékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Az Unifine-Döhler-Hungária cég termékeit forgalmazzuk, utolérhetetlenül előnyös áron, kimért vagy egységes kiszerelésben. A helyszínen szaktanácsadással, a megfelelő termékek kiválasztásával, postai csomagküldő szolgálattal állunk vevőink rendelkezésére.


  Részletek
 • 5. Candy Hill Kft.

  6728 Szeged, Régi Posta u. 22.

  Cégünk a kezdetekkor törtcsokoládét gyártott bérmunkában, majd fokozatosan tért át a csokoládé figurákra, szaloncukorra, innen jutottunk el egészen a mai termékválasztékig, amelyet folyamatosan kívánunk bővíteni a piaci igényeknek megfelelően.


  Részletek
 • 6. Goodwill National Trading Kereskedelmi Kft.

  1106 Budapest, Jászberényi út 55.

  Cégünk édesipari alapanyagok importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. A következő termékek kizárólagos importálója és forgalmazója Magyarországon: SATRO német gyártású, minőségi italautomataporok, BENSDORP és más holland kakaóporok, DELICIA, LUIJCKX holland cégek csokoládé és cukor díszítői, BARRY CALLEBAUT belga bevonó és formázó csokoládék és süthető csokirúd.


  Részletek
 • 7. Dolce Veneto Kft.

  2051 Biatorbágy, Ország út 2.

  Az olasz fagylaltok minősége a természetes alapanyagoknak köszönhető. Mi ezeket az anyagokat ötvözzük szaktudással és a legmodernebb technológiával.


  Részletek
 • 8. Sántha és Háder Kft.

  8043 Iszkaszentgyörgy, Városkapu Ipari Kereskedelmi Zóna

  Cégünk élelmiszeripari és édesipari alapanyag gyártással és kereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 9. AveFood Bt.

  3300 Eger, Maklári u. 69.

  Cégünk a US-H mix sütőipari keverékanyag kifejlesztője és forgalmazója. Szabadalomvédett eljárásunk lényege a tésztacsaládokban alkalmazott cukrok helyettesítése. Kézikönyvünk a light termékek előállításának leírását tartalmazza.


  Részletek
 • 10. Rákóczi Diabette Kft.

  1145 Budapest, Pancsova u. 4.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak