Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

áramfejlesztő tervezés

kifejezésre
1

Áramfejlesztő tervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Cad-Server Kft.

  Cad-Server Kft. - Áramfejlesztő tervezés - Tudakozó.hu Cad-Server Kft. - Áramfejlesztő tervezés - Tudakozó.hu Cad-Server Kft. - Áramfejlesztő tervezés - Tudakozó.hu Cad-Server Kft. - Áramfejlesztő tervezés - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Gyár u. 2.

  Cégünk áramfejlesztőkkel foglalkozik.
  Jogelőd társaságunk, a CAD-Server Bt 1990-ben alakult, és elsősorban gépészeti tervezéssel foglalkozott az energetika területén.
  Munkáink során szerzett tapasztalatok és a piaci lehetőség felismerése alapján, 1992-ben elkezdtünk olyan jelentős, külföldi dízelaggregát gyártó partnert keresni, akinek a termékeivel konkurenciát teremthettünk a magyar piacon ezen a területen évtizedek óta monopolhelyzetben lévő cégeknek.Eddigi munkánk eredményességét tükrözi a referencia...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak