Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

áramelosztó

kifejezésre
1

Áramelosztó keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. WATT-ETA Kft.

  WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu WATT-ETA Kft. - Áramelosztó - Tudakozó.hu

  7627 Pécs, Pósa L. u. 15.

  Az alapításnál a Kft. profilját együttesen meghatározta a múlt, a végzettség és a szerzett gyakorlat, valamint a meglévő kapcsolatok.

  Az alapító dokumentum előkészítése során Futó Gerzson barátunk ambicionálása és önzetlen támogatása, az alapításba való bekapcsolódása, majd bölcs tanácsai segítettek. Sajnos Gerzson, már nincs közöttünk, elszólította a kegyetlen sors. Így nem nyugtázhatja az eddig megvalósult, és nem hiányolhatja a hiányzó elképzeléseit, álmait.

  A pécsi Kft alapítás mikéntjében önzet...


  Részletek
 • 2. Saga Kereskedelmi Kft.

  1103 Budapest, Gyömrői út 105.

  A SAGA Kereskedelmi Kft. 1990-ben izlandi-magyar vegyes vállalatként jött létre, amely a későbbiekben 100%-os magyar tulajdonba került. Az alapítók szándéka szerint a cég - a Magyarországon a XX. század utolsó évtizedében megindult - nagymértékű és gyorsütemű infrastrukturális beruházások egy sajátos szegmensére, a szünetmentes áramellátási kihívások megoldására koncentrált.

  2006-ban a cég az ipari automatizálás területén tovább bővítette tevékenységét.


  Részletek
 • 3. E.ON Hungária Zrt.

  1051 Budapest, Roosevelt tér 7-8.

  Az E.ON Hungária a magyar energiagazdaság fontos résztvevője, melyet Magyarország egyik legnagyobb vállalataként tartanak számon. Beruházásaival, működésével nagymértékben hozzájárul a gazdaság és a társadalom fejlődéséhez.


  Részletek
 • 4. Power Master Kft.

  2151 Fót, Győrffy út 27.

  Komplett erős- és gyengeáramú hálózatok kivitelezése.


  Részletek
 • 5. Pozitron Szövetkezet

  4029 Debrecen, Csapó u. 100.

  Cégünk biztonságtechnikával, elektromos tervezéssel és szereléssel, valamint érintésvédelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Rittal Kereskedelmi Kft.

  1044 Budapest, Ipari park 1.

  A kapcsolószekrény technikában piacvezető RITTAL világhírét a minden felhasználói területnek megoldásokat kínáló, átfogó választékának köszönheti. Gyártmányainknak félreérthetetlen előnyöket és hasznot kell vevőink számára felmutatniuk, mindenekelőtt a minőségben, a műszaki kivitelben, a széles választékban, a folyamatos megújulásban a szállíthatóság területén.
  Cégjegyzékszám: 01-09-461079. Alapítás éve 1995. Foglalkoztatottak száma: 22 fő. IMPORT: Németország, Ausztria, Nyugat-Európa, Közép-Kelet-Európa....


  Részletek
 • 7. Kentaur 99 Kft.

  8900 Zalaegerszeg, Virág Benedek u. 17.

  A vállalkozás megváltozott munkaképességű dolgozókat foglalkoztat az elektronikai összeszerelésben, a gépipar területén és a tömegcikkek gyártásában. Érdekeltek vagyunk összeszerelő, elektronikai, lakatos, forgácsoló, csomagoló tevékenységekben is.


  Részletek