Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

16 db találat

álpadló

kifejezésre
1 | 2

Álpadló keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. P-Szer Kft.

  6000 Kecskemét, Nyíl u. 25.

  Cégünk az építőipar és az épületgépészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. ARCHITENT Kft.

  1115 Budapest, Etele út 54/b. Fszt. 1.

  A több, mint 15 éve a magyar piacon tevékenykedő Architent Kft. magas elvárásoknak megfelelő minőségű termékek beépítését, szerelését vállaja összeszokott szerelőcsapattal, a megrendelők általános megelégedésére.
  Tevékenységünk alapvetően középületekben és ipari létesítményekben a kármegelőzésre irányul (pl. tűzvédelmi lezárások), de kapcsolódó termékek beépítését is felvettük szolgáltatásaink közé (pl. talajszennyeződés megakadályozását szolgáló bélelések készítése).
  Tervezéssel és tanácsadással is a m...


  Részletek
 • 3. Color-Varázs Kft.

  2151 Fót, Sikátorpuszta 10.

  Cégünk 2001 óta működik az építőipar területén. Fő tevékenységünk a festés-mázolás-tapétázás, de az építőipar bármely területén vállalunk kivitelezést.


  Részletek
 • 4. Montáltech Kft.

  8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 184/7.

  Cégünk épületszerkezet gyártással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Interpower Kft.

  1026 Budapest, Branyiszkó út 22-24

  Az Interprower Kft. 1991-ben alakult. A megalakulás célja a távközlési, számítástechnikai piac részére DC és AC szünetmentes rendszerek szállítása és telepítése.


  Részletek
 • 6. Minőség és Megbízhatóság Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  8000 Székesfehérvár, Csutora u.19

  Egyszerű és gyors megoldásra vágyik?

  Akkor válassza a száraztechnológiát! Hogy miért? Mert gyors, pontos, precíz munka végezhető el vele és a hagyományos technológiához képest, 1/3-ára csökken a kivitelezés ideje anélkül, hogy az a minőség rovására menne!

  Ne veszítsen értékes helyeket a lakóteréből vaskos falfelületekkel, inkább válassza a vékony, de merev falszerkezetet, mely kellő tűzállósági határértékkel és megfelelő hangszigeteléssel is rendelkezik!

  Ha nem kalandokra vágyik a szárazépítésben, ...


  Részletek
 • 7. Lindner Budapest Kft.

  1138 Budapest, Esztergomi út 48.

  A Lindner Budapest Kft. komplett belsőépítészettel, generálkivitelezéssel és fővállalkozással foglalkozik. Főbb termékek és szolgáltatások: álmennyezet, álpadló, válaszfal, mobil válaszfal.


  Részletek
 • 8. UNIFLAIR Magyarország Kft

  1164 Budapest, Ostoros u. 65/b

  Az UNIFLAIR Europe S.p.A megalapítása óta precíziós, ipari és lakossági klímaberendezéseket, illetve moduláris álpadló rendszereket gyárt. A megalakuláskor, 1988-ban, a gyártás 1.200m2-es gyár területen zajlott, a mai napon a termelés kirobbanó sikereknek köszönhetően 110.000m2 telephelyen, 44.000m2 gyártási területen folyik. Az Uniflair TM márka világszerte 5 kontinensen, 60 országban van jelen, termékeit hét gyári képviselettel, és számos disztribútorral képviselteti. Referenciái között megtalálhatóak a v...


  Részletek
 • 9. Isowelt Line Kft.

  2040 Budaörs, Gyár u. 2. (ISC Ipari Park Területe)

  A céget 1991-ben alapítottuk. Hűtés-, fűtés-, klímatechnikai szigetelések, kül- és beltéri dekorációs elemek, valamint szárazépítészeti anyagok szakkereskedésével foglalkozunk.


  Részletek
 • 10. Kö.Vi.Gá.Vi Bt. - Bús Sándor

  1214 Budapest, Gál ispán utca 21.

  Víz-, gáz-, fűtés-, hűtés-, erős- és gyengeáramú szerelés teljes ügyintézéssel!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak