Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

álmennyezet tisztítás

kifejezésre
1

Álmennyezet tisztítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fort Kft.

  Fort Kft. - Álmennyezet tisztítás - Tudakozó.hu Fort Kft. - Álmennyezet tisztítás - Tudakozó.hu Fort Kft. - Álmennyezet tisztítás - Tudakozó.hu Fort Kft. - Álmennyezet tisztítás - Tudakozó.hu Fort Kft. - Álmennyezet tisztítás - Tudakozó.hu Fort Kft. - Álmennyezet tisztítás - Tudakozó.hu

  1071 Budapest, Dózsa György út 72.

  A FORT Kft. felülettisztítással foglalkozik. Ipari üzemekben, szállodákban, vagy példának okáért a Budapest Airport Rt. megbízásában végzünk munkákat.
  A cég 1991-ben vásárolta meg a Kanadában és az USA-ban kifejlesztett CEILING DOCTOR vegyszeres felülettisztítási franchise rendszert. A tisztítási technológia kül- és beltéri felületek, berendezések szennyeződéseit - a szennyeződés jellegének megfelelően - speciális eljárással távolítja el, gépi úton, porlasztott vegyszerekkel, majd lemosással, törléssel vag...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak