Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

álmennyezet, mennyezet

kifejezésre
1

Álmennyezet, mennyezet keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Alu-Panel Svájci-Magyar Kft.

  8200 Veszprém, Síp u. 16.

  Cégünk állmenyezeti rendszerek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Amf-Mineralplatten Kft.

  1117 Budapest, Budafoki út 117.

  Cégünk álmennyezeti rendszerek gyártásával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Barrisol Hungária Kft.

  1062 Budapest, Aradi u. 64.

  A BARRISOL feszített álmennyezet megjelenésében, forma- és színgazdagságában, valamint szerelési technológiájában teljesen eltér az eddig ismert álmennyezeti rendszerektől. A BARRISOL feszített álmennyezetek lehetővé teszik, hogy kitágítsa képzeletének határait, s felhasználhassa a technológia által kínált egyedülálló minőséget. Alkalmazható lakások, irodák, autószalonok, szállodák, éttermek, közintézmények, uszodák, egészségügyi intézmények esetében.


  Részletek
 • 4. Plumart Kft.

  1147 Budapest, Öv u. 202.

  Cégünk 1990-ben alakult. Épületek külső és belső díszítésével, gipszkartonfalak és álmennyezetek kivitelezésével és ezek befejező munkálataival (festés, díszítőfestés) foglalkozunk. Versenyképes áraink mellett munkáinkra 1 év garanciát vállalunk.


  Részletek
 • 5. Radon Kft.

  8220 Balatonalmádi, Neptun u. 11.

  Cégünk a szárazépítés területén tevékenykedik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak