Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

állat- és növénykert

kifejezésre
1

Állat- és növénykert keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Miskolci Állatkert és Kultúrpark

  Miskolci Állatkert és Kultúrpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Miskolci Állatkert és Kultúrpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Miskolci Állatkert és Kultúrpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Miskolci Állatkert és Kultúrpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Miskolci Állatkert és Kultúrpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu

  3535 Miskolc, Csanyikvölgy

  A Miskolci Állatkert és Kultúrpark városunk egyik leglátogatottabb létesítménye, népszeru turisztikai látványosság, évente 100 000 vendég keresi fel. Jelenleg közel 150 állatfaj több mint 600 egyedét mutatjuk be. A hazai fauna képviseloi mellett számos egzotikus állatot is láthat nálunk. Ha még nem tudja, de kíváncsiak arra, hogy mi is az aratinga, a koati, a pekari, a gereza, a guanakó, a hucul, vagy a karakál?, akkor feltétlenül jöjjön el hozzánk, ismerkedjenek meg velük és társaikkal: Gabival a barnamedv...


  Részletek
 • 2. Nyíregyházi Állatpark

  Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu Nyíregyházi Állatpark - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu

  4431 Nyíregyháza, Sóstófürdő

  Cégünk az ország első állatparkját üzemelteti. A legnagyobb vidéki állatgyűjteménnyel rendelkezünk. Több mint 200 faj 2500 egyedét mutatjuk be. Zsiráfok, fókák, orángutánok, cápák, jaguárok, és még sok különlegesség.

  - Nyitvatartás:
  Az állatpark az év minden napján nyitva tart!
  Nyári időszakban: 9:00 - 19:00
  (pénztárzárás 18:00)
  Téli időszakban: 9:00 - 16:00
  (pénztárzárás 15:00)

  - Jegyárak:
  Felnőtt: 1700 Ft
  Gyerek (4-14 éves kor között): 1200 Ft
  Diák (diákigazolvány felmutatásával): 1200 Ft ...


  Részletek
 • 3. Tropicarium

  Tropicarium - Állat- és növénykert - Tudakozó.hu

  1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

  Rendezvények és egyéb marketing szolgáltatások megrendelése:  Mátrai Anikó - Marketing Manager: Tel: 424-3052


  Részletek
 • 4. Jászberényi Állat és Növénykert

  5100 Jászberény, Fémnyomó út 3.

  A Jászberényi Állat és Növénykert alapfeladatának a környezeti nevelést tekinti. Várjuk pedagógusok és minden kedves érdeklődő, látogató jelentkezését programjainkra.


  Részletek
 • 5. Fővárosi Állat- és Növénykert

  1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.

  Várunk minden kedves érdeklődőt Európa egyik legrégibb állatkertjébe, melynek műemléki épületei között több mint 700 állatfaj és 2000 növényfaj megtalálható. Információs telefonszámunk: 1/273-4900
  A Fővárosi Állat- és Növénykert nyitva tartási rendje:

  Január minden nap 9:00 16:00
  Február minden nap 9:00 16:00
  Március hétfőtől csütörtökig 9:00 17:00 péntektől vasárnapig 9:00 17:30
  Április hétfőtől csütörtökig 9:00 17:30 péntektől vasárnapig 9:00 18:00
  Május hétfőtől csütörtökig 9:00 18:30 pén...


  Részletek
 • 6. Kecskeméti Vadaskert Természetvédelmi Alapítvány

  6000 Kecskemét, Műkerti út 1.

  Vadaskertünkben megtalálható a hazai nagyvadak legszélesebb gyűjteménye, valamint állandó, egyedülálló 300 db-os trófeakiállítással várjuk kedves látogatóinkat.


  Részletek
 • 7. Szegedi Vadaspark

  6725 Szeged, Cserepes sor 47.

  A Szegedi Vadaspark az ember és a természet találkozási helye kíván lenni, ahol mindenki megismerkedhet a távoli, egzotikus tájak különleges, ritka állataival éppúgy, mint a hazai élővilág ezernyi titokzatos csodájával. Állatkertünk tagja az EU.-i Állatkertek Szövetségének /EAZA/ , valamint tagja a Világ Állatkertjeinek Szövetségének /WAZA/ . Mi végezzük a fehérarcú selyemmajmocska fajkoordinációját.


  Részletek
 • 8. Botanikus Kert

  1083 Budapest, Alkotmány utca 2 / 4


  Részletek
 • 9. Botanikus Kert, Községi

  4343 Bátorliget, Bajcsy-Zsilinszky utca 8


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak