Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

kereskedelem Üröm

kifejezésre
1

Kereskedelem Üröm keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Kereskedelem Üröm - Tudakozó.hu Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Kereskedelem Üröm - Tudakozó.hu Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Kereskedelem Üröm - Tudakozó.hu Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Kereskedelem Üröm - Tudakozó.hu Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Kereskedelem Üröm - Tudakozó.hu Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Kereskedelem Üröm - Tudakozó.hu Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Kereskedelem Üröm - Tudakozó.hu Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Kereskedelem Üröm - Tudakozó.hu Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Kereskedelem Üröm - Tudakozó.hu Autocom Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Kereskedelem Üröm - Tudakozó.hu

  2096 Üröm, Rókahegyi út 20.

  Az alapítók az AUTOCOM Kft. megalakulásakor üzleti célként egyedi tervezési, valamint rendszerintegrációs feladatok ellátását, a tervek alapján speciális, egyedi eszközök, kissorozatú termékek gyártását, telepítését, üzemeltetését tűzték ki célul.

  Mindezt úgy, hogy az elkészült termékekről elmondható legyen
  - működik! - méghozzá jól, megbízhatóan (MTBF-érték tart a végtelenhez!),
  - igényes! - a szakmai megoldásokban, műszaki tartalomban,
  - eladható! - vagyis a termék ára versenyképes,
  - magas hozzáa...


  Részletek