Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

transzfer Érd

kifejezésre
1

Transzfer Érd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. VIP Club Limousine

  VIP Club Limousine - Transzfer Érd - Tudakozó.hu

  2030 Érd, Fényező u.42.

  VIPCLUBLIMOUSINE 2004-ben alakult, tevékenységi köre személyszállítás, teljes körű rendezvényszervezés. Lelkes szakembergárdánk magas színvonalú munkájának köszönhetően Cégünk mára a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.
  Számos, Magyarországon egyedülálló szolgáltatással és kedvező árakkal igyekszünk minden igényt kielégíteni. Flottánk egyedülálló és folyamatosan bővülő, amit a www.viplimuzin.hu oldalon tud megtekinteni!
  A most érkező autónk egy 2006-os évjáratú Lincoln Towncar 120? Magyarországon egy...


  Részletek
 • 2. Lovas Trans Kft

  2030 Érd, Tanár u.4.

  Legfontosabb célunk, hogy megfelelő áron kiváló szolgáltatást nyújtsunk. A Lovas Trans Kft. 1996-ban alakult családi vállalkozásként. A cégformánk akkor még betéti társaság volt. A kezdetekkor 1 darab kis busszal indítottuk személyszállítási vállalkozásunkat. A járműparkunkat folyamatosan bővítettük, így jelenleg 12 darab, különböző méretű személyszállító busszal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
  Ha a saját buszparkunk nem lenne elegendő egy-egy nagyobb megrendelés teljesítésére, szükség esetén saját buszp...


  Részletek