Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

képviselet Érd

kifejezésre
1

Képviselet Érd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Cooptim Ipari Kft.

  2030 Érd, Budafoki út 10.

  Az elmúlt évtizedekben a Cooptim Ipari Kft tevékenysége a hegesztéstechnika két meghatározó területéhez kötődik. Hegesztőgépgyártáshoz huzaltolómechanikákat és alkatrészeket készítünk, hazai piacon hegesztőanyagokat és eszközöket kis- és nagykereskedelmi formában értékesítünk. Vállalkozásunk kezdetben különféle mechanikai alkatrészeket gyártott. Az első generációs tolómechanikák 1983-ban készültek el. Exportra 1985-töl szállítunk. Ma a Cooptim Ipari Kft. világszerte a huzaltoló mechanikák egyik legnagyobb é...


  Részletek
 • 2. Krause Kft.

  2030 Érd, Tolmács u. 5-7.

  A KRAUSE céget száz éve alapították Németországban és ma az ágazat vezető gyártói közé tartozik. Termékeink rendkívüli stabilitása garantálja a hatékony munkavégzéshez szükséges biztonságérzetet, szabadalommal védett megoldásainknak köszönhetően gyorsan szerelhetők és könnyen kezelhetők.


  Részletek
 • 3. Kronstadt Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  2030 Érd, Mérnök u. 43.


  Részletek
 • 4. Leitz Hungária Szerszám és Kereskedelmi Szolgáltató Kft.

  2030 Érd, Kis-Duna u. 6.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak