Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

betonvágás és fúrás Érd

kifejezésre
1

Betonvágás és fúrás Érd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. T&T Betonszabó Kft

  T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás Érd - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás Érd - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás Érd - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás Érd - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás Érd - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás Érd - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás Érd - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás Érd - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Budafoki út 64.

  A beton- és a vasbeton szerkezetek utólagos átalakítását - vágását, fúrását, szabását - végzi az építőiparban ma használt legkorszerűbb gépekkel és gyémánt szemcsés szerszámokkal, kiválóan képzett szakemberei több éves szakmai tapasztalattal.
  Mai rohamosan fejlődő világunkban a mély és magasépítészetben a vasbeton alkalmazása hatalmas méreteket ölt. A vasbeton felhasználási technológiák óriási fejlődésen mentek keresztül. A beton és vasbeton szerkezetek megjelenésének egyenes következménye volt ennek a ren...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak